äntligen fredag...

Då var det fredag igen, imorgon smäller det.. Jag ska springa Stockholm halvmarathon, 21 km. Jag har längtat hela sommaren men nu börjar nervositeten komma. Äh. det där går bra, strunt i det nu..

Visst hösten är här men inte MÅSTE väl koftor, byxor och jackor vara mörka för det..?
Dagarna blir ändå mörkare så varför inte ljusa upp tillvaron med en ljus outfit..

Dett skulle jag ta på mig om jag ägde plaggen, blir till att efterlikna..

image5

dagens...

jag vill slänga in dagens outfit bara för att jag blev så nöjd med min kreativitet.. Idag är det invigning av mina nya blivande favoritskor (hoppas jag)


svart stickad hängselklänning, Vila
grå t-shirt, H&M
svarta leggins, H&M
grå overknee strumpor, Vila
gulbruna skinnpumps med rågummisula, Marc by Marc Jacobs





fall 2007...

Hösten kom som sagt även i år. Jag ska iaf få ytterligare två veckor med värme, riktig värme med sol. Dubai väntar och inte bara solen, shoppingen är den bästa.. Det ska börja skissas på en ny lista, planering är det bästa som finns, A vet vad jag menar med det..
Men, det är några veckor kvar så varma koftan måste fram och stövlar och allt som hör hösten till för att inte glömma varm choklad på ett mysigt café.


image4


nattuggla...

Lite trött börjar jag bli nu.. Har haft en mysig dag på stan med barndomsvänner från hemtrakterna.. Ibland saknar jag dem så det värker och äntligen fick jag rå om dem i två dagar..
Fy tusan va kallt det var idag, det blev verkligen höst över en natt.. Höst = myspys och fiiina koftor.. Jag har inte hittat den perfekta men denna kofta som kommer från Guldknappsvinnaren, Ann-Sofie Back är ett hett alternativ.
Jag gillar att mixa olika grå nyanser för att sedan bryta av med en färg eller som här med dessa lovely marcjacobs-pjucks.. Jag har ett par som ska invigas imorn med en riktig rågummisula, praktiskt och bra.. God natt...


image2


dagens...

eftersom det är så många som läser min fantastiska blogg så måste jag bara slänga in en dagens outfit...


vida jeans från Object
grå t-shirt från H&M
svart flätat skärp från Indiska
klocka från Tritoni
svarta kilklackar från Vagabond



en vecka kvar...

Om en vecka idag så går Stockholm halvmarathon av stapeln. Jag ska ska springa och är supertaggad. Hoppas att jag kan springa så fort som jag vill. Då friidrotts-VM pågår så blir det lättare att ge sig ut på träningsrundor, stjärnorna inspirerar verkligen. 
Klockan tolv idag så bär det av för tusentals löpare i tjejmilen, då jag jobbar kan jag inte vara med. Jag är så avundsjuk på de som ska springa idag. LYCKA TILL ALLA TJEJER!!!

frukt och nöt...

Ska nu bege mig till jobbet. Har avnjutit en härlig frukost bestående av kaffe och frukt och nötbröd. Det godaste brödetsom någonsin gjorts. Det finns att köpa på ett litet bageri men bara på fredasgar och lördagar så att man inte föräter sig..
Så nu ska det jobbas, sen en fika på stan..


svart kjol från Gosha
jeansskjorta från Gina Tricot
klocka från Dyrberg/Kern
skor platåisar från TopShop

första ljusen tända....

Äntligen fredag... Fredagar är så mysiga tycker jag, middag tillsammans med världens bästa J.
Idag har jag även inhandlat den efterlängtade skinnkjolen. Det är så nyggt med en kort tight skinnkjol och en lite rockig t-shirt men jag känner inte att jag har hittat den rätta. Men så finns den bara där, secondhand såklart.. Skräddaren ska få fixa till den lite bara, sen så...
Nu ska jag ägna denna kväll åt J.. Jag har gjort ljuvliga varma mackor, sallad och köpt folköl (inte till mig) vilket gav mig massor med pluspoäng..

den som väntar...

Nu är det inte långt kvar... Den 29 sept bär det av till Dubai igen. Mina kära svärföräldrar (fy så tråkigt namn på så fina människor) flyttar dit och vi hälsar gärna på. Vi är ett helt fotbollslag som kommer, nästan.. Det ska bli så roligt.
A. vi måste börja skriva listor..=)
Jag längatr efter två veckor fyllda med.. ingenting, det är blankt i agendan och så ska det få vara.
Nu ska jag snart bege mig till jobbet..

då jag ändrade min outfit precis innan jag gick igår så...

jeans med hög midja Only
T-shirt Koolaanna
jesussandaler Athen
klocka Tritoni

inspirerad till tusen...

Kom precis hem från ett seminarium så fantastiskt bra att jag skulle kunna sitta uppe hela natten och fortsätta lyssna, kanske inte att föreläsaren skulle vilja det.
Nu känns det som jag har full koll på trenderna hösten 2007. Jag har gjort många riktigt bra inköp redan som jag bara väntar på att få använda när kylan slår till.
Ett bra ord, mitt favoritord faktiskt är MÅNGFALD!!
Vida jeans, super snyggt, smala jeans, klockers till plagg med mycket volym, höga midjor, åååå till en rockig t-shirt, låga midjor, för att alla inte gillar de höga.

silkigt  grovstickat  rågummi  blankt  kashmir  wool  lack rutigt  grafiskt  volym  tight  betong  lila grått cerise...

Jag är full av idéer.. Vill till jobbet, fixa fixa fixa..

Nu ska jag sova för att låta allt lägga sig....Godnatt

en mysig höstdag skulle jag välja...

image1

heliga frukosttimmar...

Ensam hemma, Rix morgon zoo, frukost... Jag älskar att sitta länge vid köksbordet, äta gröt och dricka massor med kaffe.. Å som grädde på moset, sambon jobbar i närheten och kan sova hemma = datorn finns på min adress. Nu kan jag uppdatera mig ordentligt..
Idag är det jobb som står på schemat..
Ikväll härligt spännande modeseminarium av mycket inspirerande tjej..

Det blir en lång dag med andra ord därför lämpligt att välja bekväm outfit...

jeans med hög midja Only
vitt linne fcuk
brun kofta Veromoda
jesussandaler fynd från Athen 2003 (älskade sandaler)

facebooknörd...

Jag har gått med i klubben alla pratat om de senaste.. jag vet inte hur länge men jag har stått utanför och inte haft en susning om vad alla pratat om. Facebook, va fasiken är det? Äh inget man behöver lägga ner några forskningstimmar på tänkte jag.. En dag, närmare bestämt i torsdags så var det kört. Jag blev introducerad av en vän och här sitter jag helt såld. Jag söker på gamla klasskompisar, vänner runt omkring mig nu och ja på allt. Det är ju superkul...

Var på bröllop igår, det var så fint, GRATTIS!!! till brudparet...
Festen var helt fantastiskt rolig och ja, jag mår bra idag.
Denna söndag har tillbringats tillsammans med Pappsen och hans fru. Vi har gjort turistiga saker som en rundtur med båt runt Djurgården, kan allt om alla gamla hus där nu. Avslutade med picknick i gröngräset på norra djurgården. Nu är jag lite trött måste jag erkänna, ska slänga mig i soffan och se Beck-filmen snart..

Fredagsmys...

Efter en jobbig torsdag så fick jag iaf en lite bättre fredag. Blev serverad av en mycket omtyckt sambo, taco blev det och det smakade sååå bra.
I morgon väntas bröllop ute på Värmdö, vilken outfit som får hänga med är fortfarande oklart..
God natt...


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0