en kväll på söder...

Mötte upp ljuva A på söder för en sväng i butikerna. Nu bjuds det på REA må jag säga.
79.90:- gav jag för en väldigt fin sak från H&M, inte illa. A hade dessutom med sig ett paket. Vi gjorde en beställning för ett par dagar sedan och nu har varorna kommit, multiactive toner och intensive moisture balance från Dermalogica. Första gången jag provar deras produkter så det ska bli spännande.


och så börjas det...

"mitt emellan juli augusti september" skulle jag vilja kalla denna outfit.

klänning: glitzy.se
kofta: Rick Owens
boots: Jimmy Choo
väska: Marc by MarcJacobs

borta bra men hemma bäst...

Tillbaka efter en veckas underbar och välbehövlig semester. Solsken varje dag och en ljuvlig pool att svalka sig i som dessutom låg precis utanför vår dörr. Batterierna är laddade och humöret på topp. Kräfta som man är kan jag inte annat än erkänna att lite skönt är det att komma hem, speciellt då detta hem börjar ta fart. Jag älskar den här lägenheten. Den är ljus och vit helt och hållet...
...förutom två pepparkakor som packar upp resväskor =)


nu drar jag...

Om några timmar beger vi oss mot Arlanda och vidare till Portugal. Lovely!!
Kollade vädret nyss, ca 35 grader är väl helt OK.

god natt...


bikini, check! heels, check! den lilla svarta, check!

I morgon bär det av mot solen. Nåja, det är vad jag hoppas på iaf. En vecka i Portugal ska väl ge en och annan solglimt. Jag ser fram emot långa löparturer på stranden. Svalkande bad i havet och bara slappa på en madmadrass i poolen.
Semester är vad jag ska ha. Glömma allt vad renovering och inredning heter, bara ladda in med ny energi och njuta av ledighet.
Nu ska jag iväg på en inte allt för skön upplevelse. Vaxning av benen är inte det skönaste jag vet men det är värt all pina.

Måste skriva en packningslista också... Ciao



en fin mix...

En strålande morgon är vad det är. Jag som råkade säga att sommaren inte var här ännu. Nu så är det skärgården som gäller. Vi ska försöka komma iväg så snart som möjligt, vill grunda med lite färg inför resan.
Semester är verkligen underbart.

Inpiration till roliga outfits smyger sig på och då är det skoj att nätet finns till hands. Denna fina mix gillar jag, ska försöka få till den en dag.


kjol Phillip Lim, top TopShop, hatt asos.com, skor Acne

en mysig höst...

jag vet, jag vet sommaren är inte ens här ännu men jag kan inte låta bli...
Hösten är en mysig tid även om jag älskar, verkligen älskar sommaren. Höstens klädinköp känns mer som investeringar och kräver mer planering. Jag gjorde mitt absolut bästa inköp redan i våras i ett par stövlar från Acne men en kofta ska också böka sig in i min garderob. Jag vill hitta den perfekta, kvalitet, pris och modell. Färg också för den delen.
Denna skulle jag absolut inte tacka nej till och så kommer den från Chloé också.


hjärtliga gratulationer...

I dag vill jag gratulera min kära mormor och min kära morfar som båda fyller år... En stor grattiskram till Er båda.
På lördag tar jag bilen och fräser upp till mamsen, mysigt ska det bli. Vi ses snart...

RSS 2.0