en rosa kväll..

Har precis tittat klart på kvällens TV-gala. Rosabandet-galan vilket innebar tårar, tårar och åter tårar.. Vi skänkte någrar kronor som en fin insats. Den slutliga summan var otrolig, över 50 miljoner, helt fantastiskt. 
Kramas oftare och tala om för alla dina nära och kära hur underbara de är..


wake up light...

Hösten är ett faktum. Jag fick min första trötthet, riktiga trötthet igår. Nu gäller det att hitta åtgärder. Var in en snabbis på siba i söndags och såg lampan alla pratar om, Philips, Wake up light. En lampa och klockradio som stegvis börjar lysa en halvtimme innan du har ställt den. Tydligen kliniskt bevisat att den har en possitiv effekt. Kan bli årets julklapp.
Nu ska jag bege mig till jobbet, kul..


åter in Sweden...

Dåså.. Hemma igen och kylan hade visst slagit till. Glömde min ullkofta på planet mellan Dubai och Amsterdam så det var till att frysa när vi landade i Sverige.
Nu sitter jag med en varm kopp te och drömmer mig tillbaka till solen och poolen, härliga pool.
Nej, nu ska jag ta tag i hösten på riktigt, mysiga fikakvällar men vänner, pilates varje morgon (tack L, jag är frälst), matlåda med till jobbet varje dag osv osv.. Jag hoppas att jag kan hålla en punkt iaf.



Snygga Elin...

Sitter ännu i ett hett Dubai men jag måste erkänna att hösten hemma i Sverige är en riktigt mysig period.
Ikväll ska ännu ett shoppingmall besökas och då krävs lite inspiration. Jag hittade denna underbara outfitbild på Elin, sååå snyggt..


shopping in Dubai...

Shoppingen är oändlig i Dubai. Mall efter mallbesök och aldrig får man nog. En dag på ett mall ger ungefär samma känsla i benen som efter ett marathonlopp, stumma. Målet för dagen var att kanske hitta höstjackan eller stövlarna som aldrig tycks dyka upp. Vi kom hem med doftljus, bodybutter och en grå myskavaj. Ojsan, höll på att glömma den fina klänningen från forever 21. Sorry E, har inte hittat något till dig ännu men jag försöker.
En annan bra butik här är Pull & Bear, hittade de finaste skor jag sett på länge där, svarta lack med rågummisula.

Får fortsätta skriva en annan dag. Måste ju sova för att orka ännu en dag på  stranden.. godnatt..


RSS 2.0