vi närmar oss slutet av 2007...

Ännu ett år har gått. 2007 har varit ett bra år med många trevliga händelser.
Vi började året med en resa till Dubai, härligt att få sol och bad mitt i vintern. Sedan gick det fort, vår blev sommar och sommar blev höst och nu är vi här, julen är över, på ett litet kick i år igen. Några dagar återstår av 2007 och jag ser fram emot 2008 med spänning. Jag tror att detta kommer att bli ett bra år. Många spännande saker tror jag kommer att hända och säkert otrevliga också men det är de ljusa stunderna jag med spänning väntar på.
Vi får väl se om ett år om jag hade rätt...?

Julen var mysig. Jag fick vara med mina nära och kära. Julklappar i massor, mycket bra sådana, bla. strykjärn, slantar, krämer, godis, strumpor mm. '

Juldagen var festdagen, jag var laddad inför en återförening med min vän från tonåren, T. Det var så roligt att få träffa dig igen. Det ska inte ta 11 år till nästa gång vi ses.
Utgången i hembyn var ingen höjdare, nu vet jag att jag inte behöver gå dit nästa år.

Nu är det nyårsfesten som återstår... stassen är kirrad...
Vi hörs...

julmys...

julmys 2007 är över. Som vanligt var det supermysigt. Vi har druckit glögg, myst och delat ut julklappar. Vi ahr en liten lek där det går ut på att byta till sig den bästa julklappen. Jag tyckte att min julklapp var den bästa i år så jag gjorde allt för att jag skulle få den. Vid slutet av leken så stod det klart att jag fick min egen julklapp. Dirty dancing hade jag köpt. Söndagen kommer alltså att avslutas i soffan, tårar och godis.
T. jag måste maila dig också angående juldagen, är du fortfarande på G?
godnatt...




äntligen fredag...

jiihooo!!! äntligen har han kommit hem, min kära. Som jag har längtat den här veckan. I dag kom han och han hade en för tidig julklapp med sig, en egen pilates-matta. Nu behöver jag inte krossa höftbenen eller ryggraden då jag gör mina akrobatiska övningar. Den här veckan har min marathon-träning tagit en rejäl rivstart. Jag ska nog få fart på den här stackars kroppen, vad jag måste komma ihåg, träning bryter ner, vila bygger upp.
Nu är det vila som hägrar, vi tar bilen till thai-restaurangen, vi äter hemma.

festfin...

Julafton närmar sig med stormsteg. Vad väljer man att klä sig i på julafton? Jag vill vara bekväm men ändå lite festfin. Jag ska försöka klura ut något fint.
Kanske detta skulle vara något?

T-shirt: Stella Mccartney
Kjol: French connection
Fuskpäls: French connection
Stövel/stövlett: Acne
image54

klappar under julgranen...

Nu så står den grön och grann... den är så fin så fin. Vita kulor, glitter och pepparkakshjärtan samt en ljusslinga. Det är vad som hänger i den. Under granen börjar en liten julklappssamling anas. J kom på att vår "lilla julafton" höll på att utebli. Nej, det går ju inte. Iväg med några inbjudningar, vi får se hur många som kan komma. Lite dåliga på det där med framförhållning jag och min kära.

image52

julstök...

Nu ska vi iväg på visningar, en rolig söndagsaktivitet för oss i storstan. Kanske dyker drömlägenheten upp, kanske inte? Bråttom är det minsta vi har. Min kära har lovat mig frukost i någon form, med tanke på tiden så blir det en brunch.
Som ett litet barn längatr jag till kvällen, vi ska ta in en julgran och klä den. Min allra första egna julgran som jag kan tända när jag vaknar på morgonen. Jag vet precis hur den ska se ut, med julklappar under. Det är förstås inget jag berättat för J, att julklappshanling också står på schemat idag.
Nu åker vi...


marathon 2008...

Nu är den igång. Träningen inför Stockholm marathon 2008. På sidan marathon.se finns ett 26-veckors träningsprogram. I måndags startade jag den långa svettiga resan med vila. Ja men det började faktiskt med vila. Idag är det lätt jogging 8km som väntar. Tar det passet hem från jobbet.
Nu ska jag iväg till jobbet, ikväll ska det julskyltas, superkul...

snälla Tomten...

Dessa små kuvertväskor står på min önskelista. Jag tycker de är så fina just för att de är så enkla. Vilken färg? Måste de finnas i så många färger, alla är lika fina.
Fifi Bags.se kommer de från.

 

glöggmys...

Äntligen så har min kära kommit hem. Särbo-livet är ingen höjdare, det går bra under en kortare period men visst är det bäst då man får vara tillsammans. Glöggdoften sprider sig här hemma och ljusen höjer mysfaktorn.
Jag längtar verkligen till jul, det ska bli så mysigt att få vara tillsammans med familjen och träffa vänner.
Julklapparna är inte klara på långa vägar men vad var och en ska få har jag planerat. L, du ska få en... A, du får ett par... Mamma du har varit riktigt snäll så du får en...  och kära syster du ska få ett... hihi, nu blev ni bra nyfikna va?
God natt...


måndag...

Det är måndag och dagen efter ett helt underbart julbord. Jag är fortfarande mätt. Allt som ska finnas på ett julbord och lite till var uppdukat på ett mycket smakfullt sätt. Julkänslan fanns där minst sagt. Juldekorationer som gör sig så fint i en gammal herrgård. Fick en del tips och idéer.
Här hemma är det julkänsla också nu. Första ljuset brinner i staken och snart är det julkalendern.
Senare idag, visningar, det finns en lägenhet, jag vill bo där...

1:a Advent...

1:advent är en helig dag för mig, alla advent för den delen. Nu är det gröt på bordet, pepparkakor och julkaffe. Julmusiken? Trodde någon att jag skulle glömma, nu hör jag Jan Malmsjö sjunga "Låt mig få tända ett ljus". Jag är så nöjd. Ikväll blir det julbord med jobbet, åh så mysigt.
Grämer mig att jag har missat de två första avsnitten av julkalendern. I morgon får det bli, attans.
Jag önskar alla en mysig 1:advent...
By the way...nu är det Kicki som sjunger,,,


fest igen...

Det är mycket nu.. Igår var det en inflyttningsfest som helt plötsligt blev ett firande av våra vänners hemliga bröllop. Stora grattiskramar till Er.
Vi sov på hotell i natt och det var en riktig höjdare, bubbelbad innan jag kröp till sängs igår, härligt. Vaknade, pallrade oss ner på frukost sen slappade vi hela dagen. Nu är vi hemma igen och ska iväg på 30-årsfest. Det ska också bli mycket trevligt. Partystassen är på och magen kurrar, perfekt att vi ska få god mat. Presenten är med.. Så nu åker vi...

RSS 2.0