en dag kvar...

I morgon smäller det, startskottet alltså. 18 000 löpande människor ger sig ut på en lång resa och det ser ut att bli en repris av förra årets marathon. Värme och sol, gaaah...
Det ska bli spännande och roligt, hur det går, det visar sig.
Supporterbussen är full och anländer under dagen, känns skönt att man har stöd under hela loppet =)

Jobbar halvdag idag sen är det vila och ladda som gäller. Ska väl kanske hinna med att måla en vägg eller så också. Mamma ska sätta upp tapeter och behöver kasnke en hjälpande hand.

bläää...

Marathon i all ära men det här är värre...
Kolhydratladda är bra att göra inför ett marathonlopp med ordentlig kost. Vad som också är bra och bevisat efter kliniska studier vid KS är Vitargo Carboloader. Ett pulver som löses i vatten och ska drickas under en timma efter matintag. Effektiv inlagring av lättillgänglig muskelenergi i kroppen.
Det är riktigt vidrigt att dricka så visar inte detta bra resultat då...

Vitargo Carboloader 2Kg Hink


by the way...

hej å hå vad jag slänger mig med engelskan här...

Var in en sväng på Acne på Norrmalmstorg idag och provade den blommiga klänningen jag visade för några dagar sedan. Den var på tok för stor och inget för mig. Tack kanske jag ska säga men tyget och printet är underbart, dock säger plånboken ifrån.

god natt...

I like it and I like it a lot...

Känslan att hitta något som man sökt efter med ljus och lykta är rätt så skön ibland. Idag kom en sådan känsla och en rejäl sådan. Jag började nästan flämta när jag såg dem ligga där och skrika mitt namn... "ta med oss, vi vill inte vara kvar här, snälla!!!"

Nu står de här och är så nöjda. Vi kommer att vara ett bra team när hösten kommer...

image119

god morgon...

Efter en tallrik med härliga jordgubbar och mjölk känner jag mig redo att ta mig an dagens bestyr på jobbet.
Det blir en kort arbetsdag. I eftermiddag ska jag snabbt som tusan ta mig hem och fortsätta med min målning, igår såg jag äntligen ett resultat.

Tänk att det bra är en vecka kvar av maj, nu kommer sommaren, härligt...

nu var det länge sedan...

Mina kära bloggläsare, få men väldigt kära, nu kommer lite uppdatering.
Jobbet har haft stort fokus samt renoveringen av vår bostad. Uppladdningen inför kommande marathon har också tagit upp stor del av min tid. Jag är super taggad. Nästan hela familjen kommer att vara på plats och det gör mig ännu mer peppad. Jag är så känslig när det gäller idrottsprestationer, är så imponerad av alla människor som lägger ner åtskilliga timmar på att träna inför uppsatta mål. Jag kom på mig själv många gånger under förra Sthlm marathon med tårar i ögonen och resande hår på armarna när jag har alla dessa fantastiskt duktiga människor omkring mig.

Hoppsan vilket hyllningsinlägg det här blev. Nu är det sovdags, ny jobbvecka och en händelserik sådan väntar...

Godnatt

grattis...

Grattis E till ett superbra lopp.

Team Stockholm marathon...

Jag har precis anmält mig till Team Stockholm halvmarathon. Gemensam träning inför halvmaran som går av stapeln 6 september. Spännande, kanske att jag kan bli en bättre löpare, snabbare om inte annat.



måla med vit färg...

Att måla med vit färg på en riktigt grå och tråkig vägg är en fröjd. Man ser resultat  på en gång och det blir ljust och fräscht. Äntligen händer det något.
En ledig onsdag och jag har inget inplanerat, en fika i eftermiddag som jag ser fram emot med fina M.
Ett träningspass ska jag också checka av, vänta nu, inget inplanerat? Inga måsten iaf.





havregrynsgröt och blåbärssylt...

Fick ett litet ryck igår och började städa i röran och det blev faktiskt mycket skönare. Det tar på psyket att bo i allt detta kaos. Nu är iaf. hantverkare bokad och kommer nästa vecka för att ta tag i vår lilla renovering.
Min garderob håller på att ta form, det är alltid skönt att få bort kläder, de har en vana att hamna överallt hemma hos mig. En härligt rolig tapet måste sättas upp där inne så att den blir lite piffig.

Annars så sitter jag här i mitt kök och äter gröt... träningsloppet i söndags gick över förväntan bra, attingen vilken press jag börjar känna nu, jag vill slå min förra tid. Jag skulle inte tänka så hade jag bestämt mig för då träningen  inför inte har varit den bästa. men men, envis som en åsna...

testlopp...

Ska snart iväg till Östermalms IP där ett testlopp anordnas för de som ska springa marathon om två veckor. Banan är 2.2 mil och sträcker sig bl a över ljuvliga Djurgården. Det ska bli spännande att se hur formen är.? Jag fick en härlig portion med pasta av A&E igår så kroppen ska vara väl fylld med kolhydrater.

hörs...

det kom ett paket...

Igår kom äntligen min kära hem. Med sig hade han ett stort paket. Det var stolarna som hade kommit.
Nu är den stora frågan, innan vi köper köksbord. Hur långt ska bordet vara? 183 cm eller 160 cm? Vi har vridit och vänt på det vi har, själva underredet. Åt vilket håll ska det stå? Hur vill man sitta och vad vill man se som gäst, ut genom fönstret rakt fram eller från sidan? Stora frågor det här.

En sak till. Vilken nyans av vit ska vi ha på väggarna? Puh!! jag blir så trött, snart orkar jag inte bry mig längre...


image118


god morgon...

Jag har en del att ta tag i just nu men orken försvann. Väntar på att kaffet ska göra sin verkan. Jag fick en del gjort i natt så lite får jag slappa nu. En ledig dag har jag framför mig med ett litet besök på jobbet ikväll. Vi ska fixa i ordning lite inför morgondagens happenings. Skylta om är min uppgift. Roligt som vanligt.

Nu ska jag tejpa lister, under tiden drömmer jag om...

image117

Bild: acnejeans.com


nattuggla...

Hade finaste A&E på middag ikväll. Mysigt att ni bor i samma stad...
Jag bjöd på sallad med halloumiost. Jag har varit hungrig hela dagen så det var gott att få i sig lite mat. Powerwalken gav och tog energi, viktigt att fylla på kroppen när den får jobba så tidigt på morgonen.

Efter maten fick jag massor med energi. När A&E hade åkt tog jag tag i kartongerna, nu är de platta och ska bäras ut till soprummet. Så skönt att få bort dem så att vi kan börja måla i helgen.

Nu måste jag sova...

nya rutiner...

Vi började den här dagen med en powerwalk, 50 minuter. Bra gjort, känner mig riktigt pigg. Nu är det härlig frukost som avnjuts i ett tomt kök, det är för kallt för att sitta ute.

Här är våra utemöbler för de som är nyfikna...

Lite rörigt är det runt om men snart så...

image116

perfekt löprunda...

Då har jag hittat min nya favoritrunda tror jag. Underbar sträcka som går längs med vattnet 12 hela km.
Jag startade hemifrån längs vad det nu heter, kajen i sjöstaden kanske, vidare förbi Eriksdalsbadet och stranden som sträcker sig bort mot Tantolunden förbi Street och ned mot södermälarstrand. Passerar slussen och upp mot Tjärhovsplan sedan går det utför ner till Ringvägen. Nu har jag kommit fram till skanstull igen och kör på ner mot sjöstaden igen, äntligen hemma. Det kändes så skönt i benen och flåset är bra. Nog ska jag klar ett par mil till.
Jag fick mitt startbevis idag, marathon 2008, 19 dagar kvar.

Här avslutade jag passet med skön en stretch vid vattnet...

image115


overkligt...

Det känns faktiskt lite overkligt men just nu sitter jag på min stora balkong vid det nyinköpta bordet. Grillen har blivit använd och allt känns så fantastiskt. Äntligen ett rum att fly ut till när orken att fixa där inne tar slut.

Min kära stryker skjortor för fullt, blir borta några dagar igen. Jag ska verkligen försöka att vara en duktig sambo och fokusera på praktiska saker som ska göras. Klädkammaren tex. Lite jobbigt är det faktiskt att ha kläderna i en resväska.

God natt och sov så gott..

uta skina sola...

Då tassar jag iväg till jobbet då. Njut av solen idag ni som kan. Jag kommer igen på söndag, då är det ledig dag för mig.

Ikväll kommer hantverkare hit och ska titta på vad som ska göras, det rör på sig...

Detta är vad jag har på mig idag...

till det leggins och Keds...

 image114

Bild: oddmolly.com, ellos.se

en helt vanlig torsdag...

Frukosten intas vid datorn som är placerad på en kartong själv sitter jag på golvet men jag ser tjusningen i det också. Tänk vilken lyx det blir när jag har ett bord att sitta vid.

Min mamma och syster har varit här i två dagar och godkänt vår lya. Vid ett tidigare tillfälle så tipsade hon om en skål som jag tyckte var så fin men hade velat ha den i vitt. Mamma är inte den som är den, med andra ord hon är helt otroligt duktig. När det kommer till hantverk vare sig det gäller textil eller trä så är hon mycket skicklig. Till saken hör att morfar är snickare, någonstans ska det väl komma från. Men jag då? kan man ju fråga sig.

Nu till saken, fatet... hon har spraymålat det förstås

Tack snälla!!!

image113

en ensam jag på 77 kvm...

Med en macka i handen sitter jag här i min ensamhet och tittar ut över ett tomt vardagsrum. Hur ska det se ut när det blir klart? Det är svårt att se även om jag har tejpat upp hur soffan kommer att stå. Det kommer att bli bra.

Min käraste är ute på jobb och kommer inte hem ikväll, inte i morgon heller för den delen men på fredag. I helgen ska det ordnas med balkongen, trall ska läggas och stolar måste väljas, måste!! Det finns inga snygga stolar för utebruk.

Nu är det sängdags för min del... godnatt


swedese tree...

...jag drömmer om det här lilla trädet så länge...

Tree Wall

Bild: swedese.se

puuh!!!

Här städas det enligt lagens alla regler vad gäller flyttstädning. Rent blir det här i den gamla lägenheten. Samtidigt på andra sidan stan pågår nu en annan flyttstädning av vår nya lya. En städfirma får damma och putsa där pga. tidigare fuskstäd... ajjabajja...

Snart är det klart och ikväll väntar underbart besök av min mamma och min käraste lillasyster, mysigt ska det bli.

Hur kan man få till myspys i en lägenhet fylld med kartonger och inte en enda möbel?

Acne Hug...

Äntligen!!
Tog en sväng förbi outleten med ett litet hopp att finna Hugsen i min storlek, de är nämligen alltid slut. En snäll kille letade och letade och kom till slut ut med ett par, de allra sista finaste jeansen och de satt som smäck.
De är så fina, med converse eller med ett par höga heels.

Jag är glad efter långt sökande...

image923

Bild: acnejeans

en kopp kaffe...

Förmodligen enda tillfället att få sitta ner, dricka en kopp kaffe och inte tänka på flytten.
I går fick vi komma in i vår nya lägenhet. Den är så fin och den kommer att bli finare med lite vit färg på väggar och tak.
När jag satt i det tomma köket och solen sken in genom fönstret fick jag den där sköna magkänslan att det här kommer att bli riktigt bra.

Idag blir det till att köra kartonger, fixa en säng och kanske börja måla taket i sovrummet.

Det blir en bra dag idag...

nej nu får det vara nog...

Nu har jag packat och plockat hela dagen. Min kära är mer saknad än någonsin. Nu vill jag bara att det ska bli lördag så att vi får iväg allt härifrån. Jag visste inte att vi hade så mycket grejer, helt enkelt bra på förvaring.

Jag har äntligen satt punkt för allt vad flytt heter för idag.
Humorgala på TV och en stooor påse smågodis i handen...

mitt nya sovrum...

Är det så här jag vill att vårat nya sovrum ska se ut? Jag vet att tyllampan ska vara där. Sängen på bilden är inte riktigt så som jag vill ha den. Jag vill ha en lägre, utan ben. Jag har hittat en fantastiskt inspirerande sida, mimou.
Tapeten på bilden gillar jag, den känns harmonisk. Nej nu vill jag komma in i lägenheten och sätta klorna i den på riktigt. Först måste det packas, detta eviga packande...

image112
Bilder: mio, jonas bohlin, mimou


RSS 2.0