födelsedagskalas...

I kväll blir det fest och inte vilken fest som helst, 30-årsfest!! Det ska bli himla skoj..
Ska jobba några timmar först sen så ska festmunderingen på. Jag tackar en flitig bloggare för en bild hon hittade före mig. Jag har nämligen en underbar skinnkjol som jag hittat på secondhand, ursnyggt att ha med instoppat linne. Men, jag har tröttnat lite på instoppat nu och det vill jag inte. Variation är då en lösning, såg denna snygga outfit och fick en idé.
Modellen till höger!! Hur snyggt som helst!! Jag lägger även till min nya storkofta från French Connection.


image16                 image17

lyx!!!

Lyx för mig är när jag får ha min kära J hemma. Att bara få vara hemma och inte göra någonting, det är lyx för mig.
Spanade in A´s blogg och såg att hon hittat fina höstnyheter på forever 21. Jag tog mig en tiit också och fann denna vackra långklänning, hoppas att de har den i Dubai och att den passar.
Var ut en sväng till Kista och fick en fin stickad klänning av min snälla J. Tack!!!


regn å rusk...

Det är inte det lättaste att skutta upp ur sängen när det är så grått och trist utanför fönstret. Nu sitter jag här vid köksbordet iaf och slukar kaffe i mängder för att vakna till. En dag som denna behövs något uppiggande, kanske ett gott kaffe från Bönor och Blad eller en skön ansiktsmask. Nej, jag ska ta mig till gymmet efter jobbet, köra ett hårt pass för att få belöning, en kvart i solarium, ja ja jag vet att det inte är bra men va tusan..
A, kommer du till mig i morgon??

Nu: Promenad till jobbet
Sen: En bra dag på jobbet
I kväll: Hårt träningspass
Lite senare: Kvällsmys

Mossen...

Min stora inspirationskälla, Kate Moss (när vi kommer till mode, inget annat!!) Hon är den absolut snyggaste varelsen på denna jord. Varför blir det aldrig så där jag-slängde-bara-på-mig-något-och-jag-råkade-bli-snyggast-i-hela-världen när jag klär på mig.. Hårdträning är väl det enda som hjälper...

image13

aldrig mer...

Partysvängen i all ära men jag tror bestämt att jag är färdig med den nu...
Visst hade vi roligt i lördags men eftersmaken är inte rolig.. Idag, måndag igen och jag mår prima.
Under denna vecka finns inte mycket inplanerat vilket är skönt. Någon mysfika och ett kärt återseende samt den stora dagen då min älskade sambo (eller särbo kanske man ska säga ; ) ) kommer hem.

Idag är det myskläder på, inga obekväma kläder, det orkar jag inte...

vit tunika med brodyr Odd Molly
beige långkofta CCDK
bruna tights Gina Tricot
beige knästrumpor
bruna stövlar


uppladdning...

Jag och E sitter framför TV.n och laddar för staffetten som går i morgon. Det är friidrott på TV och Sanna Kallur tog precis hem segern, skönt att hon fick visa vad hon egentligen går för.  Jag får nog springa lite till för att komma dit.. Jag blir alltid så taggad av att titta på friidrott, jag ska minsann också bli jätte bra.

tillbaka till verkligheten...

Då var det så enkelt att vi faktiskt befinner oss i detta underbara årstidsland, Sverige. Utanför fönstret är det grått och en aning kallt för att gå ut i ett litet linne.
Jag tänker ta på mig detta idag...

svart fodralklänning MONKI
brun storkofta Vila
bruna strumpbyxor Gina Tricot
bruna,lila,orange platåisar TopShop



Drömoutfit...

Drömma sig bort till varmare breddgrader är inte så svårt speciellt inte när det är ca 3 veckor kvar till vi ska iväg.
Denna outfit borde gå med tanke på att det inte är lämpligt att klä sig för lätt.?
Vad tror ni A & L?

image12

värk i fötterna...

Efter en dag med kära mamsen på stan så känns ben och fötter som stora tunga betongklumpar. Vi har gått, gått och gått. Från Centralen till gamla stan till söder in till stan igen och runt runt.
Nu är det skönt att bara sitta här och slappa. Jag ska ta en dusch och sen ska jag faktiskt gå till sängs tidigt.
Sitter här och funderar lite på vad som ska med till Dubai. Jag har bestämt att det ska bli en lyxsemester, inga måsten bara avslappning. Krämer är ljuvliga ting. Dr. Hauschka är ett märke som jag blivit störtkär i därför åker dessa ljuva förpackningar med ännu ljuvare innehåll ner i necessären.
God natt och sov  så gott...

image11

kopia...

Som vanligt en kväll när jag inte har annat för mig sitter jag gärna här framför denna makapär. Jag var in på Josefssons shoppingsida och hittade denna söta kofta. Det är bara det att jag har en precis lika, märket på min kofta är dock Odd Molly.. Jag tycker att det är konstigt att man får göra så lika plagg, fine med kopior på dyra märkesplagg men inte sååå lika.
image10

imorgon kommer mamma...

Jag längtar verkligen efter min mamma. Det är så mysigt när hon kommer ner, fika på café, gå i inredningsaffärer, en sväng på Drottninggatan(som faktiskt blivit mycket bättre).  SOUK är värt ett besök, jag bara älskar deras shoelounge och beyond retro kan faktiskt erbjuda några godingar ibland. PUB har också fått ett rejält lyft med bla. Awesome Rags där man hittar märken som See by chloé och Dagmar. H&M mittemot SOUK är ett super-H&M, här finns det gott om juveler som man kan förgylla garderoben med. Japp, jag ska verkligen dra med mamsen dit.

Idag har det varit en riktig ruskdag. Det har regnat hela dagen och åskat hejdundrande.. Mina älsklingar till gummistövlar åkte på såklart, jag visste att de skulle vara en investering.

Egentligen hade jag tänkt att jobba lite nu men att leta inspiration på nätet är också att jobba faktiskt, tycker jag.
Här bjuds på några måsten i höst enligt Mig. Jag tycker att det är roligt att mixa rockigt med lite helylle, en bra kombo.




vit kabelstickad cardigan Burberry
gråmelerade grovstickade strumpbyxor H&M
gummistövlar Hunter
skinnjacka Jsfn
rolig väska branten.com




image9

ett riktigt brev...

Låser cykeln med benen i kors, springer med små korta steg upp för trappan, letar efter nycklarna, alltid samma sak varje dag, var är de, börjar gunga lite lätt, nycklarna, där är de, fan, fel nyckel åhhh, till slut, så upp med dörren, nu är det panik, av med skorna, nej det hinner jag inte, vad ser jag ligga där på dörrmattan? Ett brev, ett alldeles riktigt brev med frimärke och med mitt namn och min adress.. Visstja, jag var ju satans jäkla kissnödig men nej, inte nu längre...

Är det inte konstigt att låsacykelnspringauppförtrappanletaefternycklarnafåuppdörren-grejen framkallar en sån kissnödighet??? Jag ställer mig frågan varje dag..

Fy ett så tråkigt inlägg om min fantastiskt händelserika vardag...
Brevet, ja det var ju brevet jag ville komma fram till.. Det var från min kära bästis S. Ett litet brev och ett kort taget på mig en sista april för kanske 12 år sedan, må tro så söt jag var med svart stubbhår..

God natt och sov så gott alla ni där ute..

det var ett himla tjat om hösten ;)

Måndag igen och början på en ny vecka. Jag inleder med sovmorgon och rixmorronzoo, skönt.
Idag ska det höstdekoreras på jobbet, mysigt ska det bli.
Efter jobbet hoppas jag på en fika. Det är så mycket mysigare att fika på hösten, mycket prat om hösten nu, kanske man ska ta å skriva en bok.
Detta tog jag på mig idag...

grå T-shirt, H&M
grå klänning, Object
svarta tightis, Vila
svarta mormorskängor, min kära mormors gamla
klocka, Tritoni

Höstmode...

Jag gillar verkligen modet hösten 2007. Det känns som att det som försökte komma fram förra hösten faller på sin plats nu. Det gråa känns riktigt fint och det lila kan vi inte vara utan. Skorna är fina, och det finns så många modeller som är rätt, byxorna är fina och även där är det flera modeller som är rätt. Rätt?? Rätt är väl när man hittar det som passar Mig.
Nästa projekt för mig är att hitta en höst/vinterkappa eller vad det nu ska vara? Jag lämnar mitt mission till Dubai.
Hittade en så fin bild på style.com. Pälsmössan tog vi fram redan förra hösten/vintern och den ska fram i år igen.
Michael Kors var det som fångade min uppmärksamhet idag... Allt, jag vill ha allt hon har på sig...

image6

Halvmaran 2007

Jag sprang halvmaran igår och är riktigt nöjd med min insats. Jag klarade mitt mål med tiden 1.45..
Idag känns benen så där härligt tunga och sega och ömma, kommer jag någonsin kunna springa igen?
Nästa helg är det nästa lopp men inte riktigt lika långt. Nu väntar en härlig kopp te.


RSS 2.0