ett paket är på väg...

Lounge är vårt nya...
Denna grupp har min kära klickat hem från nätet. Vi hoppas att det blir lika bra som det ser ut på bild.

Välkommen hem till oss i sommar för att smutta på ett glas rosé i loungen =)



Acneinspirerad...

Jag gick minsann och vann en auktion på Tradera igår. En skinnjacka som jag hoppas sitter bra, för hur snygg är den inte. Kommer att användas kalla sommarkvällar (hoppas verkligen inte på sådana men om,) men framförallt i höst med härliga tjocktröjor under.


hem ljuva hem...

En fin liten mamma har ännu en gång varit kreativ. Den här gången i form av fina ord skrivna på målade träbitar.
Tack snälla Du för dina fina ting som förgyller mitt hem.




planterar och planerar...

Här pågår ett projekt som så småningom ska resultera i världens mysigaste uteplats. Puh!!! Ska det någonsin bli klart. Trallen är i princip färdigmålad med undantag för lite finlir. I kväll ska möblemanget ut på blocket och J ska få upp det inhandlade parasollet. Snart så händer det.

Mitt älskade olivträd fick igår en ny kruka att gotta ner sig i, äntligen kan det sträcka ut sina rötter.








en tillbakablick...

att gå igenom min lilla blogg från första inlägget till nu är min sysselsättning just nu. Inspirerande faktiskt. Jag fick upp ögonen för gamla godingar som ligger och samlar damm på mina hyllor i garderoben.
Nu ska jag försöka dokumentera mera, för min egen skull. Det går faktiskt att inspireras av sig själv ibland.

Vädret för dagen är inte det bästa men det är ledig lördag så saker ska bli gjorda och slappa ska verkligen prioriteras idag.

en spännande tillställning...

Någon fyller 25 år snart och inbjudan damp ner i inboxen i veckan. Genast börjar en flickas hjärna gå på högvarv. Vad ska man svepa in sig i? Jag har hela min västkustinspirerade outfit klar från topp till tå...

...i huvudet alltså, gäller bara att finna de detaljer jag behöver. Kan tänkas att symaskinen får åka fram. Jag tänker svart alternativt marinblått, guld, brunt, kanske konjak...


tack ljuva A  för inbjudan och självklart kommer jag.


kort och konstig vecka...

Torsdag? Kan det vara torsdag idag? Men en röd torsdag. I morgon är den väl en vanlig fredag, eller? För mig är det en vanlig fredag som går över till ledig helg.... jiiiihoooo!!!


jo men visst...

Uppe med tuppen trots ledig lördag. Gasade upp till hembyn igår kväll och slirade in vid niotiden. På matbordet väntade D´s ljuvliga tacopaj, alltid lika god.

Nu drar jag och mamsen till gymet och bygger lite muskler.

over...

en ny frilla kanske???

där satt den.. hockey på Tv.n vilket gör en lite disträ.

Nu var det min nya frilla det här inlägget skulle handla om. Jag har hittat min inspirationsbild. Det är den duktiga Linn som bjuder på den. Så här vill jag se ut, nåja, utan plym vill säga. Färgen, längden (den har jag ju) och den fina luggen. Jag ska våga, vad kan hända? Bli skitful och inte få några killar. Men jag har ju världens bästa, men tänk om han väljer att vända i dörrn? Ja, då missar han en jä.ligt fin insida.. =)
Jag ska göra ett försök..

bara håjjen som saknas...

Den ljuva jäntan på andra sidan stan hade budat hem ett par snygga boots häromsistens som var för små på hennes fötter. På mina fötter passade de bättre. Vi gjorde ett byte. Ett par skor som är för små för mina passade hennes och jag fick de som var för små för henne, öh??? hur blev det där. Olika fötter helt enkelt...




mina är inte lika nya som de ovan, men sliten vintage är väl ändå snyggast.


RSS 2.0