girls just want to have fun...

På fredag kommer en efterlängtad duo på besök. Min kära mor och den lilla systern kommer till mig. Vi ska väl strosa lite på stan och stanna till för en drink på en solig uteservering om vädret tillåter, klart det gör, kommer bli strålande.
Längtar efter er.

målar trall...

Nu blir vi ensam om något vill jag lova. Vår terass får ett svart golv. Jag är igång med penseln och förändrar vårt tredje rum. Ett klick bort är även vår nya utegrupp. Snart ska det slappas på vår terass och alla är välkomna. Vi fick lite försmak förra helgen då det bjöds på värme, vin och härliga människor.


söndagsslapp...

Slappar i soffan med "söndagsparty" på burken. Strax ska två Sandviksbor gifta sig i programmet, konstigt men kul.

en dagens...

inte var dag men idag så slänger jag in en...


spetsklänning Koola Anna, jeansskjorta Topshop, lacktights AA, skor Converse, klockan Tritoni, armband Åska


borta bra...

Hemma igen, har lämnat sol och värme i Dubai och satt ner mina fötter på svensk mark. Jag fryser nog ihjäl. Nej det gör jag inte men f.n va kallt det är. Tillbaka på jobbet där sortimentet är utbytt, på en vecka. Det går fort i min värld.
I dag händer det något roligt. Min kära studsade upp ur sängen och det hör inte till det vanliga. Det som får upp honom är en sprillans ny Audi som han ska hämta. Yes!!! Vi får en ny bil. Härligt att få glida runt i en snygg bil.

Nu måste jag hoppa i något coolt och ge mig iväg. Öh, coolt?



en tyst och solig morgon...

Jag är uppe med tuppen och får undan lite inför resan. Sitter med en kopp kaffe och snurrar runt lite på nätet.
Jag fick en otrolig lust till att göra ordning vår balkong eller altan kanske det är då den är ganska så stor. Min käras idé om att byta ut det stora matbordet och ersätta med loungesoffa ligger bra till. Förmodligen åker möblerna ut på blocket så fort vi kommer hem. Ut med det gamla (inte ens ett år men ändå) och in med det nya. Det skulle inte vara helt fel att slappa där ute i sommar.



en glad påsk till Er alla!!!

hoppas att det blir en härligt solig dag idag...

inspirationsvibbar...

I morgon far jag. Dubai nästa och batterierna ska laddas med en massa härlig energi. Toppen!!!

Fick lite idéer i och med tygpåsen som L har sytt till mig. Tygerna är sjukt billiga där nere så jag ska försöka få med mig en del att sy fina kuddfodral av. Jag hittar nämligen aldrig fodral som faller mig i smaken. Jag ska göra ett försök.

Inspirationsboken får följa med, kan dyka upp ett och annat i huvudet när man ligger vid poolkanten och drömmer =)


...lappteknik var jag bra på i skolan, kanske att det sitter kvar...

ett par skinnbrallor och en tygpåse...

det var vad L kom med i påskägget. Tack snälla M&L.
Tygpåsen var egendesignad av L själv, ett fint blommönster på svart botten, superfin.

Ciao...

en solig morgon...

kanske inte så bra för min stackars hud men själen fick sig en kick. Jag lade mig i ett solarium. Jag gör det aldrig längre så det gör inget tycker jag. Skönt var det och jag känner mig genast mycket piggare. En kopp kaffe och en långdusch sen beger jag mig till jobbet. Idag blir det en rolig dag vill jag lova.

jag åker till Dubai...

Japp!!! Jag hittade en billig resa och behövde ta 2 semesterdagar för att få en hel vecka i varma och härliga Dubai.
Känns skönt att bara sådär komma på att jag kanske ska ta en sväng ner till Dubai, och så blir det så. Jag ska verkligen slappa och njuta, fylla på med en massa energi och kanske hitta motivation till att träna. En liten bränna skulle inte sitta helt fel.

Sedan så har vi härliga Forever 21 som tydligen har öppnat en gigantisk butik i den nyöppnade "mallen" Dubai mall .(tror jag att det heter)
Skulle vara roligt om jag fann de fina pjucksen jag drömmer om.

... jag ska dessutom flyga helt själv, min kära och en kompis åker ner två dagar före mig. Tur att jag har två Stieg Larsson-böcker kvar att läsa...

så här såg det ut i Oktober förra året, lovely...


tack L...

Min kära svärmor har hittat de slutsålda skinnbyxorna från H&M... i Dubai!!!
Tack snälla Du för att du tänkte på mig. Kramar!!!

en lurig dag igår...

Nu är det vårmånad på riktigt. Det är under den här månaden som allt ska hända. Knoppar ska slå ut, uteserveringar ska öppnas och vinterjackan ska låsas in på obestämd tid. I love it!!!

Vi hade en rolig dag på jobbet igår med ett helt gäng tjejer som hade bokat butiken. Sen kväll blev det, skönt då att ha en liten sovmorgon idag.

En liten bild som inspirerar mig, sötvattenspärlor och spets skapar en liten värme i mitt hjärta.



ps.. tach snälla E för den fantastiska håruppsättningen igår, många fina komplimanger fick jag. Jag var så nöjd med sminket också.. ds

RSS 2.0