en bra kväll...

Har haft mina underbara kollegor här på middag ikväll. Så härligt att få träffas utanför arbetet, allt snack om jobb är förbjudet. Supermysigt var det.
Pga. min onda rygg så bestämde de att de skulle fixa varmrätten så fick jag stå för efterrätt.
De kom med thaimat från mitt favorithak, men är de inte världens bästa.
Jag snodde ihop en paj tagen från Leilas "a piece of cake". Resultatet, en underbart smulig blåbärspaj.
Jag kan faktiskt baka.

Nu är jag trött, trött, trött

...meningen att en bild ska komma upp men attan va seg min dator är... god natt


en moccamaster!!!

Min kära är världens bästa. Nu står den här hemma i mitt kök. En svart Moccamaster. Den ger mig fantastiskt kaffe och är en fröjd för ögat. Passar bra in i vårt kök, ger lite retrokänsla.
Tack snälla kära du.

Moccamaster KB741 Clubline Black

vuxenpoäng...

En poäng jag gärna hade varit utan. Ryggsmärta i ländryggen.
Det kan bero på inställda styrkepass också. Nu är det bara så att jag ska börja träna som förr i tiden.
Jag tror eller jag vågar t.o.m lova att mitt dåliga humör och brist på inspiration och motivation också beror på att jag inte motionerar.
Nu ska mitt hurtiga liv börja, basta. Ska bara ta en sväng förbi naprapaten... Ciao

väntar på min kära...

får finfrämmande om en stund, ska fixa till lite mysfika och mysstämmning.
Jag har diskuterat med mina väninnor och vi är alla överens om att det enda botemedlet för kommande höstdepression(jag säger inte att alla drabbas) är att hitta på saker, umgås, ha något att se fram emot m.m. m.m...
Som ljuva A sa; det är inte många länder som har så få soltimmar som vi per år, klart som tusan vi blir påverkade.
Men nepp jag ska inte falla dit i år. Ett konto går till värmeljus ett annat till upplevelser. Allt för att få en ljusare tillvaro.
Fram med kanlebullar och kaffe, lite avkopplande musik och goda vänner, kan det bli bättre...

Något annat roligt, ikväll kommer min kära J hem.



en fin höstbild för precis exakt ett år sedan, Västerbron, kan vara min favoritplats i stan

illustration...

Hittade den här fina illustrationen. Jag vill ha den som en stor tavla på väggen, hur fin är den inte.

källa: www.garancedore.fr

ensam i en stor stad...

Min kära tog flyget till Marbella i morse, 4 dagar med avkoppling och golf väntar honom.
Jag är därmed ensam i vår stora lägenhet, gör faktiskt inte mig något även om jag saknar honom såklart.
Här hemma är det riktigt mysigt nu, planterade ljung ute på balkongen idag så hösten har anlänt även dit ut.

Ett avkopplande bad och sedan sömn...

en kopp kaffe...

Brrrr det börjar verkligen bli kallt här nu. En kopp kaffe vid köksbordet värmer som tur är. Snart far min kära iväg och tar med sig datorn så jag passar på att slänga in ett inlägg på bloggen.

Jobbet väntar och på dagens står bla. omskyltning. Det ska bli ett färgsprakande fönster med lejongult, marinblått, samt brända toner av orange. Det blir nog bra det där...

ciao...

back to work...

I morgon är det som vanligt igen. Semestern är slut och mitt "nya" liv startar. Ni vet med matlådor varje dag, träna på morgonen innan jobbet, ordning och reda och allt det där man lovar sig själv under lata dagar i solen...
Men där ser ni ska det bli en liten ändring. Jag har lovat mig själv att släppa på det där "perfekta" livet för att istället acceptera att det får hända spontana saker, jag får slänga mig i soffan även om tvättställningen står proppfull med tvätt och saker ligger huller om buller. Jag får helt enkelt vara lat och ledig. Det är OK.

Nu behöver resväskan packas upp men jag orkar inte ta tag i den nu så jag lägger mig i ett bad istället, låter inte det som en bra idé..?

God natt


slukar solen...

En sista dag är aldrig kul. Jag vill ha så mycket ut av solen idag att jag känner vemod. Jag vill inte ha höst och vinter. Det är det oförutsägbara med vintern hemma som gör mig nere. Om jag visste att det skulle bli en vit solig vinter eller en vinter utan snö och plusgrader samt en massa sol då skulle jag köpa det rakt av men som det är nu... nopp tack...
Nu dra vi till mallen och gör en sista repa sen är det poolen för mig.
Snart tillbaka till vardagen igen...

god natt...

Nu har jag uppdaterat kan man väl säga. Jag menar ni som kommenterar och tjatar på att jag lägger upp för lite bilder och så gärna vill veta vad jag har för mig... ; )

...god natt och sov så gott...

förra året var det...

Förra året då vi var här hade vi vår kära vän P med oss. Han roade oss under två veckor och vi hade fantastiskt roligt då också.
Han passade på att rita av hela familjen och...ja... vem kan det här vara..?


hattar och skor...

Jag tänker ha hatt i höst. Två stycken har jag skaffat mig. En grå slokhatt som hänger ner lite nonschalant över ögonen och en svart enkel som blir fin att ha till skinnjacka och poncho. Hattarna fann jag på Forever Love 21 eller Forever21 Love, vet inte hur de vill att man ska säga...

Skorna sprang jag på och ett habegär letade sig snabbt in hos mig. Mango eller Mongo som vissa vill säga var stället. Vet inte om de finns i Svedala men det gör mig inget, de är toksnygga tycker jag.


en dag på havet...

Vi har njutit och bättrat på brännan kan jag lova. En dag på havet inklusive allt. Jag menar verkligen allt. För det första fick vi en båt helt för oss själva, det är inte högsäsong här ännu.
När vi befann oss inne i en liten mysig vik händer det otroliga. En sprudlande känsla spred sig genom kroppen då vi får syn på delfinerna. Finns det något finare djur?.. och att få se dem i sin rätta miljö är obeskrivligt. På lekhumör var de också, de hängde på vår våg och hoppade för fullt bredvid båten. Fantastiskt...
Snorkling bland en sju-jäkla massa fiskar är inte riktigt min grej men att få vara i fred och ligga vid ytan och skåda dem på håll, jo det gillar jag.
Tack snälla M&L för en fantastiskt mysig dag på havet tillsammans med Er.

vi drar på semester...

En minisemester på semestern... Vi tog bilen och åkte ca 20 mil över till Oman. Ett land vars utveckling ligger åtskilliga mil efter Dubai.
Vi lämnade skyskraporna bakom oss och rullade in i landet där de små byarna finns kvar och där fiskebåten ligger parkerad utanför det lilla huset.
Mitt i den lilla landsbygden ligger hotellet vi ska sova på, ingen hydda direkt utan ett 4-stjärnigt hotell med fantastisk utsikt och en härlig pool. Konstigt, lite malplacerat var det allt. Men åh så härligt...


flippflopp-snowboardskor-flippflopp..?

Ja visst... En dag bytte vi ut flippfloppen till pjäxor och för min del snowboardskor. Bara att vänja om kroppen vi minusgrader. Vi gick in till det stora shoppingcentrat, tog rulltrappan ner till groundfloor, bytte om och gick in i förvandlingen.
Vinterlandet är gigantiskt. Riktig snö och riktig kyla men ändå inte. Har man pengar och inte vet vad man ska göra med dem så, varför inte...


njuta vid poolen...

Japp, jag har semester...

mera shopping...

Vi gör annat också men shoppingen är rolig här och ganska billig. Forever21 har tyvärr inte levt upp till förväntningarna jag hade. Men Zara kan sin grej och likaså vårt kära H&M.

Den här gången blev det något randigt och något i skinn...

shoes...

Spenderade hela dagen vid poolen igår så i dag var vi väl värda en dag i shoppinghimlen. Jag menar det är inte lätt att behöva ligga stilla en hel dag. Några hundralappar fattigare och tre skor rikare känner jag mig mer än nöjd.
Åh!! Skorna, jag vill helst börja använda dem redan nu men det går ju inte.

Nu ska vi iväg på lite aktiviteter igen, bowling =)


semester...

ingen koll på klockan, äter på obestämda tider, sover middag, sveper litervis med vatten, solar magen, solar ryggen, solar magen... det är semester det =)

RSS 2.0