till sjösss...

Vi packar våra väskor för en liten tripp ut i skärgården. Det ska bli så mysigt, hoppas jag, spännande om inte annat. Jag har aldrig varit på någon båtutflykt men det ska nog gå bra. Min kära här hemma hoppas verkligen att jag ska gilla det, han taggar nämligen till att vi ska köpa en egen båt. Vad jag vet så har jag inget större intresse för båtar men som sagt det vet jag inte ännu.

Tack snälla M&M för att vi får följa. Jag hörde också att vi ska möta upp flera vänner där ute, Z&S, trevligt trevligt.

Nu ska här packas och duschas (för det dröjer till nästa gång jag får göra det)

Ciao...


Juli...

Juli är månaden då alla fyller år. I min släkt och flera vänner. Ljuva A t ex. Hon blev en 25-åring. Jag blev 29 likaså E. Min moster och kusin (på samma dag), mormor och morfar (också de på samma dag) L på jobbet... och en hel hög andra människor såklart. GRATTIS!!! alla Ni

... ej att förglömma, Tack E för en mysig kväll igår! Nu är du på min sida igen, nu tar vi fart över gränsen. Nästa år blir vi världens yngsta 30-åringar. 


finfrämmande...

Mamma och D var här i går och firade mig. De hade med sig paket till mig. Ett oinslaget, skrivbordet som jag önskat mig. Mamma har renoverat och fixat med det så att det blev så här fint.






i de fina paketen fanns den fina lampan och ett fat i betong, givetvis är det Torsåkersmamman som varit framme.






Tack för en supertrevlig söndag, det var mysigt att få ha er här.

dålig uppdatering...

...jag har hunnit med en födelsedag, 29 år har hon blitt.
Jag hade ett finfint kalas med härliga vänner. Bullmamman i mig klev fram och jag bjöd på hembakt. Kärleksmums, kakor och jordgubbstårta.

jag fick öppna paket också...


'






...och en liten del av mitt kalasbord...







en kväll på söder...

Vi tog en runda på söder, åt en crepes på creperiet, strosade runt vid Mosebacke och bestämde oss för en våning där högst upp med utsikt över stan...
Det är för härligt med sommar... och jag har en cykel som tar mig vart än jag vill åka =) Tack snälla pelin för den fina presenten!!!

Nu hänger vi framför TV,n med sommarkrysset

sommar...

Man vet att det är sommar på riktigt när man bara vill ha ett plagg på sig...


RSS 2.0