soffläge...

Har precis kommit hem från middag på Texas Longhorn. Jag åt en mycket god köttbit med en massa tillbehör, vilket känns ordentlitg i min mage nu. Jäklar vad mätt jag är!
Nu är det idol i soffan som gäller fram till att det är dags att inta sängläge...

I morgon packar vi banankartonger, jiiippppiii =(


livet på en skärm...

Den bästa dagen i hela mitt liv. Vi har tittat in hos den lille och fick se hjärtat slå, tack gode Gud för att allt såg bra ut. Som min kära sa, "det var då bättre än söndagsfilmen det där."

...och det var en han...


en spark i ändan...

behöver jag nu... måste erkänna att jag är en smula nervös inför dagens möte...

 


blommor...

Hösten är här på riktigt men på mitt jobb dyker en och annan kartong upp med dessa fina mönster.




röda favoriter...

Igår kom ljuva A hem från Dubban (Dubai även kallat) med inte mindre än två påsar till mig. I den ena befann sig ett par sprillans nya converse, röda och fina. Ska bäras today!
I den lilla rosa påsen låg mitt favoritfluff från Victora´s secret. Ett bbodybutter utöver det vanliga, Strawberries and champagne, doftar ljuvligt. Det låg även en mysig sjal där i som tyvär inte fastnade på bild.
Tack snälla L och M för den påsen, A sa att det var från Er. Vi får komma ner en annan gång, kanske nästa år =)






en paljettkavaj...

En svart paljettkavaj råkade följa med hem från jobbet i fredags och jag invigde den direkt. Jag vet att Annie är vansinnigt avundsjuk på den, inte sant ;) Vi hade lite delade åsikter om just paljettprydda plagg häromsistens haha.


dålig start...

Ska sitta hemma och jobba med butikens fotoalbum, bilder från alla inköp. Det är bara det att jag köpt fel fotopapper, fel storlek. Jag orkar inte åka iväg  och köpa nya nu. Måste väl antar jag, annars få jag inget gjort.
gaaaah!!!

fin mage...

Hittade denna inspirerande bild på en riktigt snygg och gravid kvinna. Geraldiné Saglió heter hon och är modeassistent på Vouge Paris. Jag ska ta med mina skinnbyxor till skräddarn och se om han kan göra underverk med dem så att de går att använda. Kanske han kan lägga in trikåkilar i sidorna?


bilden såg jag hos mamamini


höstmode...

Jag har gått igenom ett antal magasin nu och alla har förstås sina höstmodereportage. Oftast fastnar jag inte riktigt för reportagen i sig men kan plocka ut godbitar från dem.
Visst är det härligt med sommarens lättsamma plagg där det räcker med en skön klänning och ett par sandaler så är man klar men hösten... Här tänker man igenom sina inköp på ett annat sätt tycker jag. Vi vill ha lager på lager, mysigt och bekvämt ska det vara. Vi måste hålla oss varma men ska ändå känna oss snygga.

Jag gillar enkelhet men tycker om att ösa på med materialkontraster som stickat på blankt och rockigt på sött osv.
Dessa bilder inspirerar mig men även Lindas lista över nyckelplagg som bör finnas i en höstgarderob.






Allrakäraste syster...

Grattis fina fina syster på din dag.


från sjuksängen...

Sängen har varit mitt tillhåll det senaste dygnet. Febern slog till och det enda som hjälper är att sova.
Jag känner mig bättre idag men tar det ändå lugnt. Har en viss känsla om att det var helgens väder som satt sina spår. Bygdemarknad på byn och regnet fullkomligt öste ner och det var iskallt. Klädd i varmaste dunjackan frös jag till is. Tack och lov avtog regnet och det blev en alldeles förträfflig söndag med mycket god försäljning.
Grattis Mamma till framgången, nu har du att göra ett tag fram över kan jag tänka.








design: Torsåkersmamman


termometern visar 0,2...

Nu sitter jag hemma hos mamma och har njutit av en härlig grötfrukost, låter det inte exotiskt.
Det är svinkallt ute, frosten ligger fortfarande kvar sedan natten, tur at Fjällräven fick följa med mig upp.
I morgon så ska vi stå på Torsåkers bygdemarknad och sälja mammas fina alster. Hon gnetar på för fullt med det sista stegarna nu. Spännande...

För er som råkar ha vägarna förbi Torsåker, 10-16. Närmare vägbeskrivning, överflödigt, hittar du till Torsåker så...

Nu ska jag iväg på lite lyx, naglarna ska bli fina. Syrran får ta en sväng in till Valbo och kika efter en vinterkappa till mig, en rymlig en måste det vara.

Ciao!!!







RSS 2.0