tack...

Jag vill säga tack till alla Ni som hjälpte oss att flytta och städa förra helgen. Har det redan gått en vecka?

Tack!!!

bebisprylar...

Jisses vad grejer det ska behövas. M och jag var på Babyland igår, super med proffshjälp där inne. Men, jag kommer ut tomhänt. När det är så mycket som MÅSTE handlas lägger jag ner helt. Inte ens en snorsug fick jag med mig, måste man ha en snorsug verkligen? Något som vi eller JAG rättare sagt (min kära googlar inte direkt "åkpåse") letat efter är en bra åkpåse för årstiden då han beräknas anlända.
Denna mysiga står högst just nu och den är godkänd av pappan.
Vilken färg?


lägesrapport...

Det börjar ta sig här hemma. Ett nytt hem växer fram och jag trivs som fisken. Det här blir bra det. Känns konstigt att vara hemma hela dagarna, fattar inte riktigt att jag ska vara hemma varje dag i minst ett år, sjukt. Tyvär så är jag hemma pga att jag har så ont i ryggen vilket gör mig begränsad, tråkigt när man har en massa sug efter att ta tag i saker här hemma. Det får ta sin tid helt enkelt. Jag står ut, jag vet att jag ska få något helt fantastiskt. Läget i magen är att han sparkar och rör runt som en vilding, vad ska det bli av honom? =)
...och jag känner mig gigantisk.

Äntligen...

Yes!!! Idag flyttar vi in...

mitt 2009...

Innan vi lämnar 2009 bakom oss så vill jag blicka tillbaka och se efter vad som egentligen hände...

Januari

Vi firade att mina föräldrar fyllde 50! En superrolig fest tillsammans med glada nära och kära.
Jag inleder min skidträning, Vasaloppet går av stapeln i mars, lite sent ute kan man tycka.


Februari

Dåligt bloggande från min sida. Jag och mina fina kollegor drar till Köpenhamn för att gå på fest. Vila bjuder på partaj inklusive visning av hösten 2009. Vi hade fantastiskt roligt, klackarna i taket. Från fest till dop.
Mitt lilla kusinbarn M döptes.



Mars

Fortfarande dålig uppdatering. Jag är sugen på skinnbyxor, får ett par av snälla L som letat runt i Dubai med framgång. Jag fixar Vasaloppet med endast 10 förberedande mil i kroppen. Häftigt men vansinnigt långt. Kanske men bara kanske att jag gör om det.


April

J planerar en tripp till Dubai och jag får i sista sekund till en ledighet och kan joina. Underbart! En solsemester satt inte helt fel efter en inte allt för peppande vinter. Vi målar trall på vår balkong och J bestämmer sig för att göra om där ute.






Maj

Inbjudan till ljuva A´s 25 årsfest dimper ner i mailboxen. Roligt att ha något att se fram emot. Vi är i full gång med att göra om balkongen. Värmen finns hos oss. Mamma kommer med fina ord skrivna på fina brädor.



Juni

Balkongen står färdig. 25 åringen firas.. Hon får en juvel i present, LV´s snyggaste någonsin. Jag kapar luggen och känner mig helnöjd med det. Går på loppis och fyndar och firar L som tar examen, äntligen klar sjuksyster.
Helt ovetande ännu men härifrån börjar vår nedräkning...


Juli

Vi utforskar Stockholms skärgård med båt. M&M tar med oss på en tur. Skönt att få lämna stan för ett par dagar. Jag är gravid och allt känns helt konstigt. Tänk att vi kanske ska bli föräldrar, vågar inte tro på det ännu. Jag fyller år tillsammans med en hel drös andra i min närhet, Juli är månaden då alla jag känner fyller år, nåja, nästan alla.
Jag bjuder på sockerkalas och mamma kommer med ett nytt gammalt skrivbord.





Augusti

Lilla F föds på SÖS och vi får skjutsa in de blivande föräldrarna till förlossning. Jag och min kära ger oss ut på en bilsemester söderut. Göteborg, Helsingborg, Helsingör, Malmö, Karlskrona, Öland m.m. Vi har inte det bästa vädret men väldigt trevligt. Jag har min enda måilladag under hela min graviditet (med två månader kvar säger jag det, får väl äta upp det) ligger i en våningsäng i en stuga på Öland och precis allt snurrar. Men jag tar det, jag bär trots allt på ett nytt liv. Jag funderar även på om jag ska blogga eller inte.




September

Jag bestämmer mig för ett fortsatt bloggande. Vi säljer vår lägenhet och det packas banankartonger, igen. Hösten är här och jag måste klä mig i mammabyxor, mycket märkligt. Vi har våra tacosmiddagar tillsammans med A&E.


Oktober

Nu är jag eller Vi gravida på riktigt. Jag har en stor mage. Vi får komma på ultraljud och jag är den lyckligaste i hela världen. Vi ska få en liten pojke i mars. Helt fantstiskt. Vi köper en ny lägenhet och flyttar tillfälligt in på ett lägenhetshotell. Mamma säljer sina fina hantverk på Torsåkers bygdemarknad. Det är kallt ute och dagarna är inte de ljusaste men vad gör väl det, vi har en så ljus och fin tid framför oss. Längtar...


November

Åter igen dåligt bloggande. Vi jobbar och sover, är inte så sociala som vi kanske borde. November bjuder på 8 eller 10 soltimmar, härligt land vi lever i. Vi bekantar oss med babyland, provkör barnvagnar och kollar läget. November är inte min favoritmånad.


December

Vi beställer en barnvagn som ska komma i Februari, spännande. December ska vara julpysselmånad men inte i år. Vi har ett litet änglaspel, det är allt. Jag blir sjukskriven på halvtid pga. foglossning och ond rygg. December gick fort i år. Fick några lediga dagar i hembyn tillsammans med familjen, mysigt. M&L kom hem från Dubai, så roligt att få umgås lite. Planerna för nya lyan är i full gång, alltid lika roligt att få inreda i huvudet. Nu är det inte långt kvar till vi får vårt nya hem. En liten flicka ser dagens ljus, Välkommen lilla A.

Kram alla Ni som läser min blogg. Jag hoppas att jag blir bra på att uppdatera 2010.

 


nyårsafton 2009...

Jag har avslutat ett årtionde med lite lyx. Tog bilen in till City, hittade parkering direkt. Strosade längs Drottninggatan som bjöd på fri sikt framåt. Jag gjorde två fynd på REAN, äntligen en rymlig fyrkantig svart tröja, nästan som din A men inte riktigt. Slängde i mig en god smörgås innan det var dags att sjunka ner i stolen hos stans bästa frisör Eve... En aning mörkare nyans på håret, fina friska toppar och en kortare lugg. Ljuvligt!

Festen var helt OK. Det bjöds på god mat och det skålades vid tolvslaget. En blick från min kära och vi tänkte samma tanke, vi drar. 01.00 var vi hemma igen med frukosten inhandlad på Statoil. En helt perfekt och mysig nyårsafton tillsammans med min kära, precis så som jag vill had det.

Gott nytt år...


RSS 2.0