övertid...

En sambo får gå på biopremiär och jag sitter fortfarande med arbete upp över öronen...det är han värd flera gånger om.
Nu börjar faktiskt min fantasi ta slut, inte speciellt intressanta outfits längre men va tusan man kan inte ligga på topp hela tiden, eller det är väl det man ska göra...

Nu vill jag dra täcket över huvudet och soooova...


marc by marc jacobs...

En jobba hemifrån dag har det varit för min del idag. Jag är långt i från klar och det ska vara färdigt i morgon. Det jag jobbar med är det berömda fotoalbum vi har på jobbet. Alla höstens inköp kommer att presenteras på ett nytt  och roligt sätt. Inspirationen flödar vill jag lova. När jag började i morse klockan 08.00 så spöregnade det utanför mitt fönster och nu skiner solen så att jag blir bländad. Jag föredrar det senare.

Ett som är säkert är att hösten kommer med gobitar... jag kan knappt bärga mig...

Så här vill man kanske se ut i höst, jag i alla fall...



bilder marc by marc jacobs fall 2008 ready to wear... style.com

tidig misommarfix...

Härlig svensk midsommar, tänk att den kom i år igen. En helg som känns lite överskattad om man inte har ett mysigt landställe att fly ut till. Det blir sådan hets att komma på vad man ska göra att allt det mysiga försvinner. Nu har jag haft turen att någon annan för mig helt okänd person faktiskt stått för allt planerande och fixande. Vi sätter in en summa på ett bankonto och så är det bara att dyka upp. I Öregrund. Vi drar iväg några kompisar från stan och försöker hitta stämningen där. En sak är säker, traditioner är traditioner, gummistövlarna åker med.

Nu hoppar jag in i duschen och fixar midsommarlooken, resultat kommer senare...



 


inspiration...

Mellan mina tupplurar så hinner jag med att söka efter inspiration här på nätet. För tillfället är det inredningstips jag behöver. Jag vill få till en avskalad miljö som ändå ska kännas hemtrevlig. Som basfärger har vi vitt, svart, grått och som accentfärg just nu vill jag ha turkos. Turkos är en behaglig färg som ger intryck att det händer något.

Dessa fina vaser skulle få stå på ett vitt högblankt sideboard av något slag...


skruttig...

Nu har jag legat som ett slakt i tre dagar, jag orkar inte lyfta ett finger. Det hela har att göra med mitt marathonlopp. Jag lät inte kroppen vila ordentligt efter loppet utan utsatte kroppen för ytterligare ett lopp följt av ett ganska tufft styrkepass. Nu får jag sota för det. Har aldrig känt mig så slutkörd någon gång. Nu vilar jag ordentligt och hoppas på att styrkan kommer tillbaka. Jag längtar till mitt jobb och efter att få ta tag i röran här hemma.

Proppar i mig järn och C-vitamin... Ciao

solbränna...

Det var fint väder igår, onsdag. Onsdagar är min lediga dag och vädret är aldrig på min sida den dagen. Men igår. Det är strålande sol mest hela tiden just nu, hoppas att det får bli så här hela sommaren. Jag låg på en brygga hela dagen och brännan har kommit. Attans vilken bränna också, bikinin sitter på även då den åker av om man säger så. Aj!

Avslutade dagen på Djurgården tillsammans med hundrasjuttioelva löpare som sprang blodomloppet. Det gick uselt för min del. Det kasnke inte var så smart att springa ett lopp fyra dagar efter maran. Jag är helt sliten i kroppen nu. Nu är det vila som gäller för mig.


Yes!!!

Maran är avklarad för det här året. Jag är supernöjd med tiden även om benen gärna ville lägga av långt innan målet på stadion. 3.53 stannade klockan på. Yeeeees!!!

RSS 2.0