planer för vår balkong...

Ännu mer tjat om den nya...
Möbler till balkongen är också av första prio. Jag tittade in på en härlig butik som ger massor med inspiration men det är dyrt. Mamma känner du igen möbeln till vänster? 2950:- Den till höger med lite färg ca. 550:-
Det blir mysigt med fluffiga dynor och "Ludde".

Det lutar åt den stilen på balkongen...

image99

en sväng på stan...

I går tog jag en sväng på stan, blir inte så ofta av att man åker ner till city. Skippade Drottninggatan dock. Jag gjorde mina första inköp för den nya lägenheten. Turkosa fluffiga badlakan med tillhörande handdukar och ett grårandigt påslakan i satin. Det blir lite extra lyxigt med nya sängkläder tycker jag. Det var dessutom halva priset vilket inte är helt fel. Soffjakten blev inte så lyckad, soffan jag sett på nätet var inte som jag trodde. Jakten fortsätter men jag tror att den kan avslutas i helgen, vi har en favorit som står sig över de andra vi tittat på.

Jag lääängtar verkligen till flytten, den här sommaren kommer att bli rolig, projekt.. jag gillar projekt.


soffjakt...

I dag ska jag leta soffa på riktigt. Eftersom vi jobbar om varandra i den här familjen så får jag leta och se ut några sen är det min kära som får godkänna och efter det kommer beslutet. Ett projekt i sig.
En soffa måste uppfylla många krav. En soffa sitter man i, inte på. Den ska vara djup, bred och snygg. Visst ska vi finna dig...
Den här tycker jag ser ut att uppfylla åtminstone det sist nämnda kravet, riktigt snygg. Soffan kommer från furniturebox.
image98

en rolig vecka...

Tisdag morgon som jag gärna vill ha till en måndag eller gärna, det känns som måndag. Nästa vecka bär det av mot fjälla och jag längtar. Det ska bli så lyxigt att få ge sig ut på långa turer mitt ute på fjället, sätta sig i en driva och njuta av den härliga luften och solen som jag redan har beställt. Skidbyxor, måste måste komma ihåg...
ciao




våren kom till mig...

Jag längtar verkligen till värmen. Snö i all ära men den kunde väl ha kommit lite tidigare. Nu vill vi ha vår och massor med sol.
I vår vill jag ha fina kavajer korta som långa. Jeans olika modeller. Riktigt tighta, vida, upprullade, jeansshorts, höga och låga. Det är det som är bra med dagens mode, allt är tillåtet, åtminstone nästan allt...

Den här stilen gillar jag, kavajen som är en riktig bloggfavorit verkar det som kommer från Topshop, skjortan en bra bas att ha i garderoben kommer från H&M, jeansen i en riktigt skinny variant från Topshop, skorna, ett par snyggingar från forever21 och sist men icke minst min absolut högsta önskan vad gäller materiella ting, väskan av alla väskor... mulberrys bayswater.

image97

hem ljuva hem...

Då var man tillbaka. Hade en mysig påskhelg hemma hos mamma och i "stugan". Vädret är himla konstigt just nu. snökaos/sol/takdropp/plusgrader/minusgrader... Hemma hos mamma och D var det iskallt men härligt vackert. Det är ett skönt lugn som man hamnar i så fort man lämnar storstan. Nu har jag laddat batterierna igen och kan köra på fram till sommaren.
Massor med roliga spännande saker är att vänta...

image96


en lång fredag...

Har precis varit duktig och lagt upp en massa fina plagg på tradera. Har ett plagg inte blivit använt på ett 1/2 år så är det ingen idé att ha det kvar, tar bara onödig plats i garderoben.
Ska snart iväg till jobbet ett par timmar sen bär det av mot gamla hemtrakter. Det ska bli mysigt att få träffa familjen. Systeryster, jag hoppas att jag får se dig, saknar dig...

jag har en fin tunika/klänning i silke på mig från OddMolly dagen till ära...

image95

en skärtorsdagsoutfit...

Jag tänkte att jag skulle visa er hur jag ser ut idag...
Har ingen bild på mig men jag har härmat den här donnan...

svarta jeans från Only, grå top från Vila, svart kavaj från H&M, svarta skoletter från Din sko som jag lånat av A (du svarade inte när jag ringde, men nu vet du det =)

image94

gammal bild från style

glad påsk...

I dag är det en bra dag igen. Är snart på väg till jobbet, favoritjobbet. Idag ska det skyltas om, det ska bli ett riktigt färgsprakande fönster med massa snygga godingar.

En lång tid har jag slappat till mig riktigt ordentligt vilket jag inte alls känner igen. Jag som vanligtvis brukar ägna ca fyra dagar i veckan åt träning och må bra av det. Nu var det ungefär en månad sedan jag tränade senast.
Skärpning på den fronten. Jag har ett litet lopp inplanerat nästa söndag som kanske kan bidra med lite extra motivation. Ett större mål som ligger lite längre fram i tiden kräver en hel del träning. Jag har en liten hemlis och det ska bli vansinnigt roligt när jag får avslöja den. Det är inte bara jag som ingår i den utmaningen...
...snart fyller pappsen 50 år...


Nu ska jag ta en prommis till jobbet.. Hem ska jag ta mig springandes...

när det kommer en inbjudan...

...om det kommer en... jag skulle inte ha några problem med att ta på mig detta. Klänningen som för övrigt är en dröm kommer från forever21 skorna också för den delen. Skinnpajen är min och bara min, det bästa i min garderob just nu.

image93


en idé...

Kanske det här kan vara en grund till det nya köket. Mycket tjat om nya lägenheten nu känner jag men det går liksom inte att sluta. Det är ju faktiskt min blogg och jag får skriva om vad jag vill. Va? Nähe det var ingen som brydde sig, OK då fortsätter jag...

image92

nytt hem, ny inspiration...

Med ett nytt hem i tankarna är det inte lätt att tänka på annat. Det nya köket som är dubbelt så stort mot det vi har idag ska bli en utmaning att fixa. Jag vill skapa en känsla men har inte riktigt hittat vilken känsla. Vi är båda inne på att det ska vara enkelt och stilrent men hemtrevligt. Att ha ett fint porslin i skåpen hör till lyx. Jag har som så många andra fastnat för Mateus fantastiska porslin. En tallrik då och då blir till slut en samling.
Hittade en hel del fina skålar och tallrikar på edvinscorner.

image91

nöjd...

Jag är nöjd med den här dagen måste jag säga. Det blev en bra dag på jobbet och middagen var också bra, som alltid. Nu sitter vi här i soffan med ögonen i kors, dags att sova kanske?

godnat...

chloé...

Har suttit och bläddrat på net-a porter och kommer fram till att allt jag fastnar vid är Chloé. Ljuvligt fina plagg. Plaggen är en aning snälla men vissa dagar vill jag vara så där sofistikerat ljuv. Med ett par Converse till så blir det där bra sirru, men pumpsen går inte av för hackor de heller.

image90


trött eller trött...

Avbrott i min sömn är inte det jag gillar allra mest. Tyckte lite synd om min kära när han kom och hämtade mig i natt. Tyckte mer synd om honom när han åkte i morse klockan sex igen. Jag sitter och pimplar kaffe som aldrig förr. I dag känner jag att det blir en bra dag. Det kommer att bli en superdag på jobbet och middagen ikväll, mmmm.
Vi får väl se hur jag känner ikväll? adjö...


en slarvig sambo...

Med en hemnyckel på två personer är det planering som gäller. Varför har vi då bara en nyckel? Det finns det bara en person som kan svara på och den personen är inte jag. En sambo ringer från sitt jobb ca 6 mil från stan, jag måste jobba över. Vem har nyckeln? Japp, alldeles riktigt min kära sambo. En sambo som dessutom fixat barnvakt till mig. Sitter nu hemma hos A & E. Pannkakor med glass fick jag när jag kom. Tackar!!
Klockan två kommer en sambo och hämtar mig, två, inatt. Tackar! 
Jaja.. värre saker har väl inträffat. 

förändringar...

En alldeles underbar söndag blev det. Nu står det klart. I maj blir det inflytt i vår nya lägenhet. En underbar lägenhet med en enorm balkong. Jag har gjort mitt dyraste inköp i och med det. Vuxenpoäng vill jag kalla det.

Snart ska jag iväg på kurs men måste göra klart läxan först. Alltid ute i sista...

/Ciao

en spa-dag...

Ett alldeles förfärligt roligt besked nådde mig i går eftermiddag på jobbet. Min käraste kära ringde och lämnade det fantastiska. Jag vågar dock inte ropa hej ännu men kanske i morgon. iiiih!!!

Snart väntas en mysig kaffe tillsammans med E. Vi ska planera dagen som ska tillbringas hemma i hennes lägenhet. En lägenhet som idag förvandlas till ett SPA. Jag ska hoppa in extra på jobbet mellan ett och tre sen hoppar jag i ett par mysiga långkallsonger och målar på en mask.
Kvällen kommer helt vigas åt melodifestvalen. Vem tusan ska jag heja på då? Det blir nog ganska spännande. Det finns många bra schlagers. Charlotte eller Christer?

Dagens fråga: Charlotte eller Christer till Belgrad?


kaffe tack...

Har varit vaken i 2 timmar eller vaken, kan man vara vaken utan kaffe i kroppen? Jag är inte vaken utan kaffe och det värsta är att det inte finns något kaffe här hemma.
Jag börjar tolv idag men tänkte snart bege mig för att sätta mig på ett café. Visst kan det vara mysigt att sitta ensam på ett café med en bra tidning och massor med kaffe? Eller så är det bara jag som är sjukligt kaffesugen just nu.

Ha en bra dag hörni...

en spännande dag...

Ännu en dag fylld med spänning...

Annars gör jag samma sak idag, blev inte riktigt klar med mitt arbete igår. Snart ska jag ta tag i läxan så att den blir avklarad, många check idag, det gillar jag. Många kaffekoppar blir det också, kanske inte det bästa för kroppen.
Vad min kropp skulle behöva är ett riktigt svettigt träningspass men energin till det lyser med sin frånvaro. Jag som annars älskar att träna. Äh. tänk 3 månader kvar till det är sommar. Lata dagar i solen med en islatte, en god bok och en stor balkong, kanske?
Back to work...

coctail/schlagerpartaj på lördag...

Här min kära vän kommer lite bilder på klänningar.
På lördag smäller det. Final för melodifestivalen 2008, en tradition är att tillsammans med E ställa till med ett hejdundrande partaj.
Vet man inte vad man ska ha på sig är det bara att gräva i varandras garderober. Här kommer ett litet urval ur min garderob...

image89

att jobba hemifrån...

Det är alltså så här det är att jobba hemifrån. Det låter så skönt när man hör folk som ibland kan sitta hemma och utföra sitt arbete. Det är precis vad jag gör idag. Mitt jobb är det bästa. Jag klipper och klistrar ihop kollage till vårt fotoalbum med alla inköp för vår/sommar 2008 samt höst 2008. Jag blev lite full i skratt igår på kursen. Vi fick i läxa att sätta ihop ett kollage med bilder på palgg som symboliserar just min stil. Det kliar i fingrarna, det här är så kul.
Nu tar fotopappret slut, måste ut och inhandla mer.
På återseende...


image88


kursstart...

Idag ska jag gå på kurs. Styling och designmedvetenhet. Hoppas att det är en bra kurs så att det verkligen ger något. Jag känner att det skulle vara skönt att få lite mer kött på benen. Färglära tex.

Igår var det bandy på Zinkens. SAIK gick till final genom att sänka Hammarby. Jag måste säga att jag håller på SAIK men Hammarby ligger också varmt nu då vår vän J står med på laguppställningen.

Nu måste jag skynda mig.. ciao


skräll...

Det kan man väl kalla det. En riktig skräll. Att Carola ställer upp och inte går vidare. Nej, nu är det dags att lämna plats för nya förmågor. Sibel och Nordman den sist nämnda inte direkt en nykomling men Sibel. Mitt hopp ikväll var iaf Suzzie. Tusan också att det inte gick ända fram. Nu får vi hoppas på BWO i finalen, eller Sanna.

Såg schlagern på O´learys tillsammans med några vänner. De fortsätter kvällen på sitt sätt dvs. en krogrunda. Jag gör på mitt sätt, dator i knä och godis i påsen. Snart ska jag krypa ner och slumra.



en "forever-present"...

Hur kunde jag glömma... Ljuva A kom hem från Dubai förra veckan med en liten presentpåse. Det som fanns i påsen var en burk med härligt, fluffigt bodybutter från Victorias secret, trosor från Sana samt en underbar skir blus från Forever 21, precis en sådan jag önskade mig. Tack L!!!


Bild: Forever21


den där Gina...

se så tjusigt. Jag längtar till vädret tillåter denna outfit...

image87
Bild: Gina Tricot


en vecka har gått...

En vecka utöver det vanliga. Träffade tjejerna från hembyn vilket var fantastiskt mysigt som vanligt. A hade sin lilla dotter med, världens sötaste. Vi hade en ljuvlig dag i solen.
En budgivning som slutade igår vilken vi förlorade. Känns tråkigt men mister man en står tusen åter, ligger väl något i det men här och nu känns det bara tråkigt.
Nu har jag ett helt paket glass för mig själv och Let´s dance på TV, känns faktiskt lite bättre redan nu.

härlig lördagmorgon...

Tittar ut genom fönstret och inser att mina gummistövlar åker på illa kvickt. Även regnkappan får göra sitt idag. Lite småstressad då tvättiden går ut eller har gått ut. Då ropar någon från sovrummet, "du ska ju ta bilen till jobbet". Ja just det, och jag fick helt plötsligt lite extra tid. Skönt. Tvättiden, ja den efter oss dyker inte upp, ännu mer tid. Plötsligt händer det liksom, ibland har man tur.
Ikväll vankas inflyttningsfest, min blåsa är fortfarande hos skräddaren, hoppas att de hinner bli klara med den. En plan B finns annars, en ljuvlig liten silkig sak från ett svenskt designerpar, hm, vad kan det vara?

Ha en underbar lördag i regnet eller i solen, hoppa i en vattenpöl vettja...Ciao




RSS 2.0