en helt ny värld...

Han är här nu♥

Vårt älskade lilla mirakel har kommit till oss. Allt är helt fantastiskt underbart och helt totalt nytt. Vi är lost, försöker lära oss och läsa av för att förstå vad det lilla livet vill.

♥Välkommen underbara Du♥




idag vill jag ha...

två nya krukor med blommor i till köksfönstret.


1980... 1985...

Förts ut var jag och året var 1980. Sedan var det lillasysters tur 1985 att slagga i denna lilla vagga. Nu är vi framme vid 2010 alltså 25 och 30 år senare, vem är han som ska ligga där och snusa härnäst?

Omålad i furu var den på den gamla goda tiden men nu har mamma tagit hand om den och den har fått ett nytt utseende. Morfar har för övrigt snickrat ihop den, egendesignad.
Tack Tack Tack!!!





rosa converse...

Tack snälla fina M&L för de finfina rosa dojjorna som kom hem med ljuva A från Dubai. Jag längtar till snön är veck och de kan pryda mina fossingar.


idéer...

Tänkte att det skulle vara fint att blanda upp med några vita pinnstolar till våra svarta skinnstolar...


bild: Ikea

vasaloppsfrukost...

Väljer att följa Vasaloppet från soffan i år. Vilken härlig känsla det ger att se när alla åkare släpps i väg på en evighetsfärd. Förra året stod jag och pappa där i Sälen och hade de 9 milen framför oss, jäklar vad drygt det var. Nu är jag glad att jag sitter här och mumsar frukost och hejar på de jag känner som åker. Lycka till!!!



Denna fina medalj hängdes runt min hals i Mora när vi till slut gick över mållinjen.


RSS 2.0