färgglada kulörer...

Hade tänkt en liten bild här men kameran vill inte göra som jag vill.

Korallröd botten med brandgula fåglar, så ser T-shirten ut.
Ljusblå botten med rosa, röda, gröna blommor, det var koftan.
Med andra ord, idag är det färgglatt värre.

Jag önskar hela världen en underbar Torsdag




 


kaffe med mjölk...

Tack E för den lilla galan igår.
Vi var på Stockholm Citys egen prisutdelning till bla. årets idrott, årets klubb, årets musik m.m. Det var inte riktigt som vi hade tänkt oss men en upplevelse. Maja Hirasawa är så bra kom vi fram till. Salem al Fakir då, hur bra är inte han. Tur att jag har skivan på jobbet.
Torsdag idag och tusan vad fort den här veckan gick.
På tisdag kommer min kära mamma och lillasyster, ni är efterlängtade.

image66


 


tandläkarbesök...

Roligare kan man ha en onsdag. Ett tandläkarbesök står på dagordningen. Jag tycker inte om att gå dit (finns det någon som gör det?). Jag borstar och borstar och är så noga med mina tänder, ändå får jag alltid höra, ja, jag kan se att du har ett hål här och här... Tråkigt men bättre att göra något åt det än att blunda.
Efter det tråkiga kommer det roliga. Jag ska på spelning ikväll, på Nalen.

stentvätt var´e...

Så här ser de ut, 100 kronors-fyndet. Grävde fram det sista paret i min storlek på den hysteriska 75% REA-spurten som pågår i butikerna just nu. Man kan fortfarande göra riktiga fynd, om man orkar. Nytt och fräscht lockar och snart är butikerna fyllda med ljusa pastelliga, blommiga och ljuva plagg att förgylla sommaren med.

Bilden kommer från Stockholm streetstyle

image64

ut med det gamla, in med det nya...

Ska försöka sälja iväg en massa gamla kläder, skor och väskor som jag inte använder längre. Det är bra att rensa ut garderoben inför ny säsong, man får en bättre överblick på vad man egentligen behöver och man slipper impulsiva felköp.
Vi får se hur mycket jag lyckas få ihop??
Idag gjorde jag ett riktigt fynd. Har funderat över om jag tycker att det är snyggt eller fult med stentvättade jeans, hur snyggt som helst har jag kommit fram till. Vad springer jag över om inte ett par vrålsnygga från MONKI.
Priset? 100 riksdaler.
För den intresserade kommer bilder en annan dag...
God natt..

PS. I morgon väntar roligheter


en snabb en...

Är på väg till jobbet. Denna morgon var helt fantastisk, det är ljust ute då rullgardinen flyger upp, hemligheten till ökad motivation. Idag åker löpardojorna ner i ryggsäcken, det ska bli skönt att svettas igen efter den långa vilan jag tillåtit mig att ta.
Nu rusar jag till jobbet, ut i solen...

PS. Tack E för den trevliga festen och TACK! för alla (jag åt 5 st.) korv med bröd.

Mitt första...

Mitt allra första Acne-plagg är nu på plats i garderoben. En ljusblå jeansskjorta, blir finfin till våren. Något väldigt typiskt Mig trängs också på hyllan i Min garderob, ihop med jeansskjortan blir det en oslagbar kombo.
Nu ska jag hoppa i säng för i morgon blir det galej...


Godnatt...


en bra dag...

En härlig morgonpromenad startade jag min dag med, inte mycket som kan gå fel då. Fick massor med positiv feedback och ett härligt flow infann sig, välkommet? Ja, definitivt.
I morgon blir det spinning kl 6.45 följt av jobb därefter IKEA, en löningsfredag. Japp!
God natt och sov så gott...


varmröda naglar och pussmunnar...

Regnet det bara öser ner men jag vägrar att påverkas av det gråa vädret idag. Inte en dag till ska vädergudarna få förstöra mitt humör.
Jag tar därför på mig mitt nya linne från french connection med färgglada pussmunnar.
Så, färdigklädd och jag, svarta faran har lyckats med det omöjliga, inte ett svart plagg, nåja ett undantag för pjucksen. Oj, jeansen blev grå/svarta...

image62

den berömda listan...

Vad känns inte bättre än att förbereda en lista så här inför våren. Mycket vill man ha men spara ska stå överst på min lista i år. Två kanske tre resor är planerade så pengar behövs.
Det som lyser med sin frånvaro hemma i badrumsskåpet är i princip allt.
Rengöring, slut
Ansiktsvatten, slut
Dag/Nattkräm, slut blablabla

En inventering är gjord i badrummet och en av garderoben ska snart bli av.

Listan för badrumskåpet...

Rengöringskräm
Ansiktsvatten
Dag/Nattkräm
jag behöver en bra Handkräm för mina söndertorkade händer
MakeUp
ett fint Lipgloss både till vardags och fest
Shampoo/Balsam
Inpackning

har blivit rekommenderad av en tjej med stenkoll på hudvård, E. Exuviance kanske blir mitt nya favoritmärke.


Face Lift


 


vuxenpoäng...

Det är onsdag och jag har redan plockat 30 vuxenpoäng. Lagat hemgjorda köttfärsbiffar med potatis, blivit med mobilabonnemang och köpt min första mirakelkräm mot rynkor, på en och samma vecka. Det kallar jag vuxenpoäng.
By the way.. hur bra är den egentligen? Boots nr 7... vi får se om 4 veckor



50-60-talsfest...

Lördagskvällen denna vecka kommer att gå i 50-60-talets tecken. What to wear? Vi ska inte klä ut oss utan ha med något från dåtiden. Vad ska jag ha med mig? Någon "gamling" =) där ute som kan berätta vad som är typiskt för den tiden?
Detta skulle jag vilja dra på mig... Rockabilly

T-shirt Lovisa Burfitt
Kjol Topshop
Pjucks Sonia Rykiel
Skinnpaj Jsfn
Armand Ms bijoux
Strumps Falke

image61

en bra morgon...

Ja då kör vi igen då. Måndag igen och jag går hem från jobbet kl 15, kort arbetsdag. Just nu känns det som att jag skulle behöva sova några timmar till.
Jag ska försöka ta mig ner på stan för att hämta in lite inspiration senare idag. Det finns en liten produkt jag hoppas få hem senare i veckan, inget jag vill nämna ännu men fakta kommer...
Nu ska jag försöka plocka ihop en spännande outfit... Ha en bra måndag

visningar...

Som vanligt för "stockholmare" så innebär söndagar, springa på visningar, lägenhetsvisningar. Vi har härjat runt i stan hela dagen för att hinna med så många som möjligt. Det blir inget köp den här gången.
Måste bara flika in med att jag blir så glad av att se bilden på min gula klänning i föregående inlägg. Jag tycker att klänningen är superfin. Våren är hjärtligt välkommen.

Här kommer färglada bilder från bla. Luellas och Veronique Branquinhos vårvisningar.
Källa: style.com

image60


vår 2008...

Snön lyser med sin frånvaro och enligt väderleksrapporter är den inte på väg. Då får det vara tycker jag. Jag ser fram emot en härlig vår istället. Färg! Jag vill se färg. Kan man inte tro.
Jag vill ta fram min pippigula klänning från Zara som jag köpte förra våren och som blev använd en gång. Den kommer att funka i år med lilla skinnpajen.



image59

lördags-mys

Det blev en liten utgång igår vilket innebar några goda drinkar. Idag har jag fått sota lite för det. Roligt hade vi, nåja jag hade roligt.
Har varit och spelat bowling med goda vänner, det är banne mig hur roligt som helst att spela bowling. Min kära J briljerade, han var helt klart bäst.
Take away mat, film och en skön soffa, vad mer behöver man för en lyckad lördag?


önskan...

Sprang runt på stan igår med E. Kikade in på PUB som för övrigt gjort ett riktigt lyft. Många roliga butiker, vintage i mängder samt härliga Awesome rags. Där hängde den. Det var inte första gången den fick min uppmärksamhet. Första gången den dök upp var i mysiga butiken Mint and Vintage. En mysig, färgsprakande kreation av inga mindre än Dagmar. REA 50% är inte dumt men den kostar ändå en liten slant. L, tänk nu, behöver du den här, hur mycket kommer du att använda den, våren är på ingång... jajaja...
image55
bild: mint and vintage

välkommen tillbaka...

Något hände under tisdagen. Sakta men säkert kom den efterlängtade inspirationen och motivationen tillbaka till mig. Helt plötsligt inser jag att jag duger och att mina idéer kanske inte är så tokiga.
Härliga färgkarameller levereras till jobbet och jag blir anmäld till en rolig kurs. Styling och designmedvetenhet!
SUPERKUL!!! det går bra nu...

måndag morgon...

En helt vanlig dag, äntligen.
Nytt år, ny vecka, nya tider... Idag ska det inhadlas ny agenda. Älskar nya agendor att fylla i med fin penna, strukturerat, ordning och reda, orkar hålla i till mars sen blir det kladd, överstruket, fel penna mm. Nej! Inte i år, nu börjar det nya lite bättre livet. Haha...

drar på mig nya jeansen, benvit tunika från OddMolly och Conversen.
Ha en bra dag.

julegranen bäres ut ut ut...

Då var julen över hos oss. Att slänga ut granen är väl ingen match. Jo,visst.. Gren för gren fick jag lov att knipsa av med tång för att få ut den, kala grenar dessutom då allt barr låg i drivor på golvet. Nu är den borta och lägenheten känns några kvm större. Nu ägnar jag mig åt att städa och rensa garderoben medan grabbsen letar hus i Portugal till sommaren. Kanske att det blir en drömsommar.
En fika med E har jag också hunnit, en trevlig paus i allt stök.

sommarplanering...

Nyss hemkommen från en shoppingtur i Barkarby, om man får kalla det så. Trodde att jag skulle finna drömjeansen på Acne, men icke. Tydligen så har alla tunnisar redan varit där och roffat åt sig, inget fanns kvar till mig. Jag fick med mig ett par jeans från Miss Sixty, konstigt men jo de är snygga.
Nu ska vi planera sommarsemester med kompisgänget.

fjällsemester bokad...

Då börjar nedräkningen. Jag har fixat semester och stugan är bokad. Pappsen fyller 50 och vill fira i fjällen, såklart att jag kommer. Långa turer på fjället, kan det vara som godis för själen?
Nu ska det handlas mobiltelefon, är det något jag har noll koll på så är det mobildjungeln. Vad ska man ha för mobil? Jag vill ringa och skicka sms, that´s it. Radio är iofs också bra.
En sväng förbi Barkarby ska vi också hinna med. Kanske ett Acne-plagg ska få en plats i min garderob?


Acne Jeans: Hug/Stay

gott nytt...

ojojoj! vad fort det går. Alla dessa planeringar inför årets partaj och så är det slut på ett litet kick.
Det nya året hade fått börjat lite bättre för min del. På väg hem från festen har jag någonstans lagt i från mig min lilla kuvertväska. Orkade bara tänka på att sova där och då men på morgonen i går kom sanningen i kapp mig. Ingen mobil, visa-kortet, körkort och pengar. Åh, vad jobbigt.
Jaja.. nya friska tag. Allt går att ersätta. Gott nytt år till Er alla, tacka för alla fina sms jag fick se innan jag övergav min telefon.

RSS 2.0