mer jul ge mig... raskare räv på isen...

Jag fullkomligt älskar julen och allt som hör till. Denna jul är inte riktigt enligt mina regler. Vi har inget som man kan förknippa med jul i det rum vi bor i. Inte ens en sketen stake i fönstret. Vi ger oss av istället, hem till föräldrar som får stå för pyntet. Nästa år ska därför innehålla allt vad jul står för, äkta grön gran, ljusslinga ute och stjärna inne, julkalender, julbak och julmusik allt allt allt.
Nu ska jag packa sen sova...

god natt



vår julgran 2007, det var då det...


Barcelona chair...

En favorit ska få ta plats i finrummet. Denna fåtölj har jag länge spanat in. Jag gillar den avskalade stilen och det går inte att anklaga den för att vara för mycket. Nu är den i min ägo, när den levererats vill säga. En liten fotpall till som kompis fick den också.
Jag vill hänga en fin pläd över ryggstödet. Åååå vad jag vill flytta nu. Jag tror att jag kommit till den där berömda boa-in-sig-fasen i min graviditet.




svart nyår!!!

Roligare än så här är inte jag. Svart tycker jag är så himla fint och jag känner mig allt som oftast mest bekväm i svart. Även 2010 kommer garanterat att firas i svart.


klänning Frenchconnection väska Topshop strumpbyxor asos.com armband Edblad

för en kort sekund...

Jag flög i väg i tankarna och såg våren framför mig. På mitt jobb har faktiskt våren börjat smyga sig fram, jo det är sant. Men jag är absolut inte där ännu. Nej nu njuter jag av att det är vinter och julen är nära. 
Men bara för en kortis så fantiserade jag om att dra på mig dessa fina plagg från Net-a-porter.com Drömma går ju, men väskan skulle kanske gå som skötväska.

 
byxor Michael Kors skor Lanvin T-shirt Acne väska Alexander Wang

bokförvaring...

denna skulle passa in i vår nya lägenhet, gillar att hyllplanen är sneda och att den går att luta mot väggen.



bild: bolia.com


arbetsrum...

ett arbetsrum ska inredas och idéerna är många. Det finaste skrivbordet har vi redan och en stol som ropats in på auktion. Sen är det piffet runt omkring som återstår. Denna lilla pennburk står högt på önskelistan. 

PEN PEN

bild: vitdesign.se


leta julklapp...

Nu ska jag masa mig upp ur sängen och ta mig ut till Sickla. Måste hitta en julklapp för 80:- I eftermiddag väntas glögg och julklappsmys hos familjen L&L, äntligen!

inspiration...

Igår var vi upp i vår nya lägenhet och drömde om hur det kommer att se ut när vi får in våra saker. Lite funderingar hit och dit men det ska bli så roligt. Nu börjas det igen, ett himla massa googlande om inspiration.
Vi har några fler rum att fylla än vad vi har haft innan men vill inte lägga en förmögenhet på att köpa nya möbler. Loppis, tradera, blocket och färgburkar kan lösa en hel del.

Dessa ögon ska få pryda en av våra väggar...



beslut...

De bästa besluten kommer fram nattetid. Nu har Vi det.

barnvagn, check!

Det blev en Teutonia Cosmo 2010. Blir nog bra det. Den levereras till vår dörr om ca 10 veckor. Hoppas att det inte är någon som vill komma tidigare bara.


bilder: teutonia.com


en mage...

Min mage har förevigats på bild i vecka 25. Fotograf M ville testa alla inställningar på sin kamera och vad gör man inte...



avkoppling...

Tog en vända till "stugan" i helgen för att ladda batterierna. Det är skönt att ibland inte göra någonting alls. Äta frukost halv ett, middag halv elva på kvällen, sova och vakna när man vill. Ja, mina matvanor i helgen gick inte ihop med rekommendationerna från graviddoktorn men men. Jag har haft en bra helg.

RSS 2.0