helgens bravader...

Helgen har varit fullproppad med trevligheter, minst sagt.
Vi landade på dansk mark vid lunchtid på fredagen. Strosade runt på stan och åt gott. En dopgåva var det som fick följa med mig hem. Precis den dopgåva jag letat efter men inte riktigt vetat om. En vacker speldosa.
Kvällen blev super! Efter Vilas inspirationsrika visning var det dansgolvet för hela slanten.

Vi avslutade med seveneleven och bums i säng... och ja! sängen var skön

fashionweek...

Modeveckan i Köpenhamn är i full gång och imorgon kommer ett härligt gäng från grannlandet på besök.
Vi flyger ner imorgon förmiddag och ska bara gå omkring på stan, äta mysig lunch, strosa runt och umgås utanför jobbet. Inspirationsresa kanske man kan kalla det. Jag hoppas på en del input, våren är nära nu och alla härliga känslor man får med den vill fram. Fredag kväll bjuder på ett party som ska bli en upplevelse. Jag ser fram emot detta.
Mitt klädval till partajet går i svartaste svart men L bryt inte ihop ännu. Det intresanta är materialet, det blir så effektfullt med kontrasterna, blankt, matt och skinn. Jag ska ha färgglatt Dubailack på naglarna = ) bra va?




11 unika läsare...

Inte dåligt... Vilka är det tro? Det slog mig, vill jag ha många, (ja jag tycker att 11 läsare är många) läsare? Kan jag stå för att jag är en bloggare? Hur gärna vill jag att det alltid är tillgängligt att ta reda på om mitt liv?


Men va fan spelar det för roll. Jag skriver inte direkt utmanande eller provoserande texter utan jag skriver om mitt alldeles fantastiska liv som gudomlig sambo och klädgalen säljare/dekoratör.

...och om det nu är 11 stycken unika läsare därute, däribland min kära moder och världens yngsta 55 åriga svärmor = ) så kanske det är på tiden att ni får läsa något nytt. Jag är bloggare men ingen bra sådan, kanske kan bli.

så, då var ett nytt inlägg gjort iaf. ..........Ciao 


RSS 2.0