oinspirerad...

känner mig faktiskt en aning oinspirerad idag, hoppas verkligen att det släpper på vägen till jobbet. Ett mysigt morgonmöte med mina bästa kollegor ändrar säkert på det.
Nämen... jag sprang iväg en liten stund och bytte kläder, där kom den ju... inspirationen!! Då kör vi.

Vi hade provarkväll här om kvällen. Resulterade förstås i en påse med hem. Helt otippade plagg men kul, eller så otippade kanske de inte var men det var plagg vi haft inne länge. Helt plötsligt fick de nytt liv.

Nu ska det lockas hår.
Ciao...

min nya T-shirt...

Jag har en ny favorit. Försökte länge motivera det höga priset på den supertunna bomullsT-shirten men misslyckades. A, jag vet att du försökte hjälpa mig. Men så en dag låg den där och det var faktiskt A som hittade den, 50% REA. Tackar!

En ny Burfitt T-shirt och en gammal jeanskjol.

image86

ny färg...

Efter ca fyra timmar så var det klart. Ny färg, slingor och några millimeter kortare hår. Resultatet blev en varm röd/orange/beige/brun nyans. Kan inte förklara bättre. Härligt är det med lite förnyelse.
Ikväll ska det provas kläder på jobbet och drickas lite gott vin. Roligt ska det bli. Först ska jag bara hinna med att städa undan lite och handla.

image85

frukost och melodikrysset...

Lördag = långfrukost och lösa melodikrysset, jaja jag vet att jag samlar ena vuxenpoängen efter den andra. Mysigt är det speciellt då solen skiner utanför fönstret och temperaturen visar på världens vårvärme.
Härligt att slippa dunjackan.

Nu ska jag iväg till jobbet för ett par timmar sen är det melodifestivaltjejkväll för hela slanten.


hur ser hon ut?


hemmasydd jeanskjol, T-shirt Only, bolero Vila, halsband Dyrberg/Kern, Conversepjucks, skinnjacka Jsfsn, lackväska Frenchconnection




titta mamma, vad jag kan!!!

Måste fått det efter dig mamma. Min kreativa sida lever ut som aldrig förr... ja jag lovar, det var jag som kom på att man kan kapa stora blommor för att sätta de i små vaser.

image84

något spännande,något annorlunda...

En minst sagt hektisk dag. Ledig betyder inte alltid powerwalk innan långfrukost eller sörpla latte på stan. Det var bara till att stiga upp när klockan ringde. Städa och feja här hemma stod på schemat.
Har hunnit med en sväng ner på byn och kikat, fann en favorit på 50% REA...hm vad gör man?
Måste erkänna att lite lyxigt har det varit, om köplunch och latte får räknas till lyx? För mig är det lyx. 
Ett paket damp ner också, det är alltid välkommet. En svart skönhet i siden låg i det paketet, mina ben är dock för oglammiga för att få vara med på bild så det tar vi en annan dag. 

Favorit i repris...

image83 

en helt vanlig tisdag...

...med ett undantag, jag är pigg som en lärka. Det är så härligt när man liksom studsar upp ur sängen och längtar efter en dag på jobbet. Ett litet morgonmöte väntar med massor med kaffe, tur att mina arbetskamrater är lika kaffetokiga.
I dag inviger jag min nya gråa kofta från Saint Tropez som fick följa med hem igår. På mig har jag även en sidenscarf från OddMolly och mina stövlar från Palmroth som för övrigt ser som nya ut efter en skoputs.
Ha en bra dag!!


nattinatti...

Nu stänger vi fabriken för idag. Spackel och slipdamm är inte roligt att dela lägenhet med. Snart är det över, snart.
Har ätit den mest ljuvliga tårta idag, E hade gjort sig till och bjöd på 7 sorter och hembakt tårta, mums.
Nu släcker vi... godnatt

äntligen...

Måndag igen vilket innebär nya friska tag. Även om jag missade roliga höstvisningar och kanske årets fest förra veckan så känns det sunt att jag var hemma och kurerade mig.
I går kom en dos av energi över mig och idag känner jag mig precis som vanligt. Nu ska jag ta en promenad till jobbet för att få i mig lite frisk luft.
I kväll nalkas födelsedagskalas hos E, först ut att bli tjugiolotta. Grattis!!!
Ciao...

byggare bob...

Vi har bestämt oss för att ta tag i saker som inte blev färdiga förra gången vi renoverade. En list som behöver sättas fast, en vägg som inte är färdigmålad, en fläck på en dörr som vi väntade med osv... Sandpapper, PL och roller är en bråkdel av det som var med på kvittot från Bauhaus. Ja, då sätter vi igång... Måste bara ta en fika först vid köksbordet, det är väl så hantverkare gör?


spara eller kapa?

Ett möte med frisören är inbokat och jag är sugen på lite förändring. Ska jag kapa mitt hårsvall eller ska jag behålla det? Kanske en ny färg? Kanske klippa upp det lite och göra lite slingor? Jag vet inte.

image81

Bilder: people, style, elle


vill vinna...

Tävlingsdax! Mefashion anordnar en tävling där priset är dessa snygga pjäser. Jag vill vinna! Ett par till skor vill slåss om att pryda mina fossingar.
Du som tittar in här är också välkommen att tävla.

image80

Bilder: mefashion topshop accessora


Marc Jacobs

Är den inte fin... och det bästa är att den är min... Klickade precis hem den, det lönar sig inte direkt att vara hemma.
Marc Jacobs var det som stod för den designen. Hoppas att den är lika fin i verkligheten.

...det som är ännu bättre...den var superbillig...

image79


kom igen nu då...

Ännu en dag i sängen. Tur att man har denna lilla makapär, datorn. Blogga, kika runt och hämta inspiration tar inte så mycket på krafterna. Satan i gatan vad jag skulle vilja orka vara med på festen ikväll och visningarna jag skulle varit på nu och... Nej, nu är det jag som stannar inne, vilar och dricker varmt. Kom igen nu... Snart är det ny vecka och nya tag, hoppas att näsan är ren och halsen lite lenare...

Sno ihop en outfit jag gärna skulle tagit på mig om jag följde med ikväll kan jag iaf.

såhär någonting...

image78
Bilder: jsfn, mrsH, asos, fifibags,

en alla hjärtans dag...

En mycket stilig man iklädd svart kritstrecksrandig kostym och grå skjorta lämnade mig i morse. Han, min kära jobbar och står i, jag ligger under täcket och är inte alls särskilt piggelin.

Jag får hitta på något till han kommer hem, kanske att jag tar mig ut och handlar hem hans favoritgodis eller glass med krossad choklad-smak.

Ha en bra alla hjärtans dag...

Visar en blid på min finaste tavla, konstnären är ingen mindre än min älskade mamma...

image77

Bild: mammadesign =)


en vit liten...

...T-shirt kanske? Den skulle vara fin både till jeans och kjol. Anna Larsson heter hon som står för design och endast ett fåtal exemplar finns i Sverige. Tåls att tänka på...





Bild: modemecka.se


tänk en vårdag...

solen skiner och fåglarna kvittrar, sisådär en 19 grader ute, Du, en god vän, en smaskig latte på stans bästa uteservering... Vi är snart där... Håll ut...

Kanske inte en vårdagsoutfit men en försommar... så här fin vill jag vara i vår...

randig liten top från Anglomania
en liten fin kjol från Topshop
sandaler också de från Topshop
håll i er... juvelen... vilken flicka vill inte ha den i ett litet paket i morgon? Den fina ringen kommer från Juicy Couture

image76

Bilder: Topshop, MrsH, Branten

fall 2008...

Fick se en glimt av vad som kommer att finnas på mitt jobb i höst. Jag längtar inte men det är alltid roligt att se hur man troligtvis kommer att se ut en höstdag i oktober. mmmm fint såg det ut, längtar lite men bara efter plaggen...och en liten väska jag fick se och en...  

Visst är det mycket svart men det beror alldeles på vad man väljer för färg kommer det inte vara torka på.  

Jag fastnade för Rag & Bones visning Fall 2008 ready-to-wear. Den blå färgen tycker jag är helt fantastisk. Vi kommer att se mycket av den. Skinnklänningen till vänster gillar jag. Roligt är också att herrocken gör sig riktigt snygg i den här färgen.

image73
betydligt mycket ljusare var visningen från BCBG Max Azria. Jag tycker att det är roligt med kontrasterna, du får allt, behöver aldrig välja det ena eller det andra. Det grova bältet (sno av pojkvännen) knyter man bara runt midjan ovanpå den ljuva satinklänningen, coolt.

image75
bilder från style.com

underbara Odd Molly...

Gång på gång levererar de, de mest underbara, ljuvliga plagg jag inte kan leva utan. Romantiskt, lantligt, rockigt sött. Precis så kan man beskriva dem och min stil. Någon som kan gissa var min vårjacka kommer ifrån? Jag hittade den idag.





Bild: Oddmolly.com


melodifestivalen 2008...

Ja, då var det dags i gen. Vem vinner melodifestivalen 2008?

en önskan...

Så här ska jag försöka se ut i vår. Alvarligt, dessa små skor skulle gärna vilja bo i min garderob, jag vet det, de vill det.

En ljuvligt vit och fin tunikavariant från Anna Sui
Tokcoola brallor från TopShop
Armband från Ms Bijoux
De-finaste-jag-sett-på-länge-skor från TopShop
Karamellig färg på naglarna från Essie

image72


god morgon...

Helgen närmar sig och den här gången innebär det ledighet. Långfrukost, långpromenad och långlunch, allt blir så mycket mysigare på helgerna.
Kan det bli en bio ikväll kanske?

Nu ska jag och min lilla vän ge oss iväg till jobbet.

en semmelonsdag...

Åt ingen semla igår trots dagen då det är fullt tillåtet att äta hur många man vill.
Idag blir det fika i mysiga vänners sällskap. E ska baka semlor, mmmm gott.
Nu ska jag ta mig till jobb, måste haffa en kaffe på vägen, tomt i kaffeburken, kaffetarmen skriker.
Ikväll får jag med mig en liten liten vän med mig hem, jag ska vara barnpiga.


en morot...

Nu har jag anmält mig till årets första lopp. Äntligen kommer känslan tillbaka. Nu ska det tränas, så mycket så att jag platsar i landslaget, lika bra att sikta högt. Japp!!
Premiärmilen går av stapeln söndag 30 mars på norra Djurgården.

Sprang en runda på ca 13 km idag, jobbigt var bara förnamnet, jag har tappat en del. E, du är ju en sprinter för tusan. Bra jobbat av oss båda.

Nu ska det ätas i mängder.


Bild: marathon.se
image71

forever 21...

L. nu har jag synat sida upp och sida ner. Vill du ha ett uppdrag? Forever 21!! Kan dessa fantastiska skapelser möjligtvis finnas i någon av butikerna? Om du ändå är där, du behöver inte åka dit bara för min skull.
Kanske jag kan göra något för dig, Kalles, Barnängen, Hänt i veckan...?
Kramar till Er som har värme...

I morgon kommer mamsen och systern...mysigt...


image70


spännande...

Just nu pågår en spännande del av mitt liv, hur kommer det att gå? Det återstår att se...

Nu är A & E på plats i el stockholmo, välkomna till storstan säger vi till Er.

Jag fick en fin randig sak av min kära idag. Vad kan det vara? Ser ut ungefär så här...

image69

tack för maten...

Har varit hemma hos E och fått en underbar lasange. Tack snälla Du för mat och sällskap.

det heta ämnet...

Elle-galan känns lite uttjatad nu, som att den tappar sin gala och glamour-glans, kanske pga att det i var och varannan blogg finns små söta bilder på den vackra inbjudan. Och förresten... vad är en bal på slottet? Den kan ju vara förfärligt trist... eller alldeles, alldeles underbar! Med andra ord... jag är så avundsjuk på de som får gå på galan men Ni förtjänar det, absolut, grattis!! Kanske nästa år???

Jag tycker att dessa förtjusande donnor och en herre lyckades bäst...

Linn
Elin
Emine Sander
Martin Björk
...sen var det några utan namn som jag tyckte var riktigt tjusiga...

grattis på födelsedagen...

med en enkel tulipan på bemärkelsedan, vi har den äran, vi har den äran att gratulera!!!

Grattis kära L  på din dag...

Stora grattiskramar L & J

PS. Vi skulle ringa men kom på att det var mitt i natten för er

image68
bild: blomsterfryd.no

RSS 2.0