blommig och fin...

Vem har sagt att man inte kan ha blommigt på vintern? Jag tänker minsann rota fram mina blommiga sommarklänningar och vintra till dem.
Först ut är min småblommiga från french connection.

image50

risgrynsgröt med kanel...

Nu har jag ätit första tallriken med risgrynsgröt. För mig hör det till att äta julgröt i December, oj jag tjuvstartade visst. Gott var det. Nu är det en god kopp kaffe från min nya bryggare.
Idag är det till att jobba sent men en skön sovmorgon och långfrukost ger mig krafter.
I morgon ska vi iväg på en rolig fest i en annan stad och vi har bestämt att vi ska sova på hotell. Det ska bli ljuvligt, frukost, bastu och jag hoppas att det finns pool. En liten minisemester. Det roliga var när vi skulle boka. Tyckte att jag kände igen tjejen som var med på hotellets hemsida. Klickade runt lite och så kom det en bild rakt framifrån, men det var ju S, en kompis som var modell på sidan. Kul.
Det regnar idag, tråkigt jag som trodde att snön som föll i går skulle få ligga kvar. Då blir det gummistövlarna på.
Ha en bra dag...

bedårande vacker...

Kate Moss är min stora inspirationskälla men den här donnan är den vackraste. Hennes stil inspirerar också men hennes hår, make-up och utstrålning is to die for...

image49

en present...

Jag fick en väldans bra present idag av min kära. En kaffebryggare...snart ska det drickas kaffe och se vad den går för. Tack snälla...
Idag har Mamma varit här, vi har shoppat klappar och jag har gjort ett fynd på secondhand. En kavaj från Tiger, precis en sådan jag letat efter ett bra tag, lite lagom grabbig. Kanske att den får följa med på fest på fredag?
Min Mamma hittade lite smått och gott, bl.a klappar till både min och min systers käresta. Jag kom även hem med inslagspapper, lack och stämpel, här ska det förvandlas till tomteverkstad. Jag är så laddad.
Vad hör julen till om inte...
adventsljusstake
glögg + doften av glöggen
lussebullar
julgran
julstjärna
hyacint
julmusik... jag kan fortsätta... älskar med andra ord julen...

Mor och dotter-dag...

Nu har min kära Mor anländt. Vi har laddat med en rejäl frukost så att vi står oss ett bra tag. Nu ska vi ut i kylan och titta efter klappar. Tjing...

nya friska tag...

Efter att igår inte känt mig helt OK tog jag mitt förnuft till fånga, gick raka vägen hem, störtade i säng och sov länge. Jag vet inte riktigt vad det var som kom över mig, nu känner jag mig bra igen.
Gårdagens trendsem. var riktigt roligt. Vi bjöds först på frukost och temat var, ljusterapi. Vid varje bord stod två ljusterapilampor, vi vaknade till ordentligt. En fantastiskt god frukost måste också tilläggas.

Det är inte speciellt drastiska förändringar i modet, nästa höst och vinter ser ungefär lika ut som idag.
Det är så mycket svart, det jobbas istället med olika material, lack, gummi, satin, skinn, råa kanter. Man vill försöka göra det svarta intressant. Jag som gillar svart tycker väl att det är rätt skönt men det ser lite väl dystert ut. Helena Hörstedt är het och hon jobbar endast med svart. Annars är det stora väskor, markerade midjor, smala ben (tights, strumpbyxor m.m alltså). Skinnpajen har också kommit för att stanna en tid, så alla som köpt en biker-jacka, använd den ofta och till allt. Mycket döskallar syntes också, diamantklädda, en lyxigare variant av vanliga mc-ringar.
Visst kommer vi att se färg också. Det gamla 80,90-talet är här och det i form av självlysande färger, neon.
Lacktights i skrikande cerise, pumps i snorgrönt och en body i lila. Vi ska dansa disco. Det är bara att ta fram discokulan.

Eko-trenden har tagit ett stadigt grepp och vi är mer medvetna än någonsin. Färgerna går i mossgrönt, brända toner i gult och orange. Vi vill ha handgjorda plagg, stickar våra egna mössor och vantar. Syr lapptäcken och väver trasmattor. Vi vill ha stora maskor, vilket är bra om man är otålig, det går mycket fortare att sticka med stora maskor. Med andra ord, vi får masa oss iväg till stadens secondhand butiker och leta gamla renkoftor.

Inspirationen hämtas från 20,30,40,50,60,70,80,90-talet. Det känns som att man kan skapa sin egen stil. Titta på gamla filmer och härmas, nu är det snart jul och då kan vi spana in Ivanhoe, korsetter, kuvertväskor, tänk mormors skattkista.

En sak är säker, jag kommer att använda mina kära lackstövlar nästa höst också...
Ha en bra tisdag... PS. imorgon kommer mamma..



image48

på språng...

Är på väg till en spännande frukost med trendseminarium för höst/vinter 2008/2009.
Trött är förnamnet men nu har jag börjat vänja mig vid det, fy så ska det inte vara. Jag måste komma på något som botar trötthet. Ska faktiskt få vara med min kära idag då han ska sluta tidigt. För lite tid med honom, det kanske är det som är orsaken. Ha en bra dag...


ljus i mörkret...

Ett litet ljus med en härlig Yankee Candle Vax Tarts liggandes ovanpå ger en ljuvlig doft och värmer faktiskt. Doften? Clean Cotton såklart.

image47

drömmar om våren 2008...

Fy bubblan vad kallt det är, fryser riktigt ordentligt. Sitter här vid mitt älskade köksbord och pimplar kaffe för att hålla värmen. Kom på att bilder från olika designers vår-kollektioner skulle värma. Hittade lite smått och gott, riktiga, åh-sådär-vill-jag-se-ut-i-vår.
Snart är helgen över och i morgon ska jag iväg på ett trendseminarium för höst/vinter 2008-2009, tro det eller ej.

Detta däremot är bilder hämtat på style.com och från Topshop Unique-visningen.

image44

en dag på stan...

en kall dag på stan kan man säga. Tur att man har resurser som värmer mig sådana här dagar.
Först en snabb lunch med E, inte särskilt god sådan, Åhlens vegetariska buffé, blää rent ut sagt. Har gjort Drottninggatan som faktiskt är rätt rolig att traska på då det inte hör till vardagen. Slank in på en hårsalong och gjorde ett riktigt fynd på shampoo, balsam och inpackning från Maria Nila, för futtiga 199:-.
Fikade gott med Em. Var en sväng på Åhléns City och hittade massor med godingar, Acne, See By Chloé mm. Snälla lilla jag, det är December och inte köpa till sig själv-månad. Julklappar står först på listan nu och jag har faktiskt två personer klara.

by the way.. resultatet från igår...  och ja, det är en julgran som skymtas där bakom, E, alltid i god tid... 

                                                                JAG!                                                                       E!
image43

och så kom dagen efter...

Tack söta E för en mycket trevlig kväll. Trots chocken då Daniel åkte ut ur idol kunde vi ruska av oss det och fokusera på vår festliga kväll. E gjorde mumsiga crepés som jag och L glatt gläfsade i oss. Vi rotade fram gamla discodängor från 90-talet och hade en riktig tjejkväll.

Hur det gick med mitt lilla tema? Jag tror att vi grejade samtliga punkter ganska så bra med vissa undantag.


1. Ett plagg från H&M                                   
JAG: svarta strumpbyxor E: nagellack
2. Ett secondhandfynd                                
JAG: armband E: armband
3. Något från ens egna garderob             
JAG: bronsfärgad kjol E: svart fodralklänning
4. Något från den andres garderob          
JAG: svart halternecklinne E: svarta lacktights
5. En accessoar (ej smycke)                    
JAG: kuvertväska E: handväska
6. Ett smycke                                                
JAG: klocka E: ring
7. Något på REA                                          
JAG: E:

Något på REA missade vi men annars gick det ganska bra.

Vi tog en ölsväng för att sedan kika in på L´s klubb som var så mysig. Vi fick de godaste drinkarna, kunde ha druckit hur många som helst men tröttheten började sätta in. Att dra vidare kändes där och då så långt borta så vi gjorde så som alla 27-åringar skulle ha gjort, hamburgare på Max och sedan taxi hem. Hemma 01.30.
Och vi var så nöjda.


en till en...

 snart ska jag krypa till kojs måste bara kika runt lite här på detta oändliga nät. Många små tips och idéer finner man på vägen. 
Imorgon ska jag upp med tuppen och iväg på spinning. Morgonmöte med frukost på jobbet, sen smäller det...
På kvällen ska jag och E ut på gallej, dricka drinkar och jag ska inspektera hennes redan klädda julgran.
Temat inför kvällens outfit har jag kommit på helt själv. Vi ska på två timmar få ihop en hel outfit och det finns regler...
1. Ett plagg från H&M
2. Ett secondhandfynd
3. Något från ens egna garderob
4. Något från den andres garderob
5. En accessoar (ej smycke)
6. Ett smycke
7. Något på REA

om vi fixar det? såklart.. resultatet kommer givetvis att förevigas på bild

godnatt


SVEA...

Någon som undrar om SVEA faller oss i smaken?
fr. vänster.. min, A, S...

image42

stickat of Mamma...

Jag var så nyfiken på att få se vad min Mamma hade stickat. Mycket fint var det.
Jag lämnade en liten beställning.

Så här såg några av hennes styles ut...


image41

en lång bilresa...

Som jag skrev igår... Jag åkte tidigt på besök till min gamla hemby som ligger ca 25 mil bort från Sthlm. Vanligtvis tar den resan 2-2.5 timmar. Släppte min kära i Uppsala för att sedan ta mig ensam den sista biten. Min kära säger, se dig nu omkring så att du vet hur du tar dig ut ur Uppsala, han känner till mitt dåliga lokalsinne. Japp! Inga problem bara köra rakt och sedan vänster i en rondell. En liten detalj, jag kör för det första höger i den första korsningen som jag skulle köra vänster i. Ja, Ni förstår. Ca 45 min senare har jag hittat ut på rätt väg. Ännu en detalj. Vägen är omgjord för att det ska gå snabbare att ta sig uppåt men jag hamnar såklart på den gamla vägen. Med en oljelampa som börjar lysa och ett akut måste-ju-handla-pysselgrejer-till-pysslet-hos-A är jag framme 11.30 alltså 3 timmar efter det att jag lämnade Uppsala. Vi hade bestämt att vi skulle ses 9.30

!! Ett stort TACK!! till C på Bilmetro i Sandviken som var snäll och hjälpte mig med oljan, gratis.. Får ni strul med bilen eller så, stanna där, service när den är som allra bäst!!

Nog om den bilresan...
Hemma hos A var det stor frukost framdukad. Det var så mysigt. Vi lekte med hennes ljuva lilla F. Vi promenerade, pratade, fikade och pysslade...

Resultatet av några kort jag knåpade ihop...


image40


en liten utflykt...

Nu packar jag pyssellådan ocg ger mig av till mina gamla hemtraktrer. Tjejträff! Mina gamla tjejer, ska bli så mysigt att träffa dem igen. Vi bestämde redan i våras att vi skulle ses idag för att pyssla inför julen. Måste komma ihåg att stanna och köpa en julskiva.
Familjen Mamma ska också få sig ett besök, jag är så nyfiken på renoveringen av.. ja jag tror nästan att de har gjort en stor förändring på hela huset, mitt gamla hem. Ser också fram emot att  få se de alster min kära Mor har tillverkat med stickor och garn.

Kan det var något sådant...

image39


städa, rensa, spara, slänga...

Garderoben behöver en uppfräschning lika mycket som jag. Ja så är det, jag känner mig som ett spöke idag. Solbrännan från semestern är ett minne blott, huden känns nästan genomskinlig. Blev inte bättre då jag gjorde missen att bära en beige tröja idag. Ansiktsbehandling nu tack och lite brununtansol så ska vi nog få ordning på jäntan. Tillbaka till garderoben...
Har faktiskt låtit några plagg gå till försäljning medan några faktiskt har gjort sitt och får därför komma till klädhimlen. Ordning och reda med raka fina högar, stuprör i en hög och vida byxor i en annan.
Bastoppar för sig och stickat för sig. Var sak har sin plats med andra ord. Denna organisering krävs då det är väldigt, väldigt få kvm i min garderob.
Tänk den dag då en walkincloset finns i mitt liv... tänk så mycket bättre mitt liv skulle vara...öh... eller...
...som denna lösning från IKEA...


nyår 2007...

igår damp det ner... eller rättare sagt på mailen plingade det till. Nyårsinbjudan!!
Ett riktigt festfixargäng står bakom arrangerandet så det kan bara bli magiskt. Förra året blev det en riktig höjdarfest så de har höga förväntningar på sig. Ja tack! svarar vi på den inbjudan.
Jag och min kära bestämde också att vi ska försöka fixa en stor del av julklapparna på lördag, det blir bra då kan jag passa på att fixa lite jul här hemma också.
En bra julskiva kanske? Vad får inte fram julstämningen mer än en bra julskiva...

så här inför nyår behöver det fyllas på med inspiration och vem gör inte det bättre än min favorit...

image38

en trött en...

Känner mig helt vansinnigt trött idag. Ville absolut inte stiga upp ur sängen. Varför lär jag mig aldrig att jag är lika trött om inte tröttare efter en halv timmes znooz. Nu gäller det att tänka positivt.
Idag är det kort dag på jobbet, träning är planerad i eftermiddag. Ett eget minispa på gymmet med bastu kanske är på sin plats.
Jag måste komma ihåg att köpa lite julpysselmaterial då pyssel med mina vänner hemifrån väntar på onsdag.
Nu ska jag ta mig an väckningsprocessen av min kära sambo.



söndagsfilm...

Träffade min kära vän E efter jobbet. Vi tog en prommis genom Gamla Stan, det är så fint där med alla trånga gränder och kullerstensgator. Vi tog oss till NK och deras återkommande julskyltning. De har verkligen inte anammat den minimalistiska och avskalade trenden i år. Ju mer desto bättre. Det var som vanligt väldigt fantasifullt och vackert. Vi fick oss en lång pratstund och en god fika, mysigt.
Vi har tagit oss till slutspurten för den här veckan och jag tror nästan att jag snart ska börja ta in lite av julen. Nu är det inte långt kvar och varför inte förlänga den mysigaste tiden på hela året.


tro det eller ej...

En god vän kommer förbi och behöver låna bilen för en sväng ut till IKEA. Han har precis köpt en ny lgh. Min kära ligger fortfarande i sängen och behöver absolut inte stiga upp då vännen ska åka själv dit ut. Då kommer frågan jag aldrig trodde skulle komma ur hans mun, kan jag hänga på ut till IKEA? Va, jag som mer än gärna åker till IKEA vilken dag som hellst. Jaja de gör det väl till en grabbgrej antar jag. Kanske han kan ta en sväng in på en elaffär och köpa en kaffebryggare eller varför inte en kaffemaskin till mig när han ändå är där.

Idag startar NK sin julskyltning, måste dit och spana på fönster. Mysigt men kanske lite väl tidigt. Får man börja med lussekatt, glögg och pepparkakor nu alltså?




 


jaha, Sverige, hur ska ni lösa det här?

samma sak varje gång.. humöret skiftar ganska snabbt vid en förlorad match. Nu känns en utgång lika långt borta som månen men vi har en här hemma som absolut måste göra något. Matchen var inte så rolig att se och informationen från den andra matchen mellan Danmark och Nordirland känns inte så rolig den heller. Vi vill gärna se att ni är med vid EM Sverige.
Blir det partysvängen eller blir det sova sött???

Om jag stannar hemma nu så orkar jag gå upp tidigt i morgon och springa ett varv runt Kungsholmen.. hmm hur ska det här sluta???


foot of Africa...

Ett billigt men ack så gott vin heter Foot Of  Africa. Sitter och njuter av ett glas rött, det är lördag och det är fotboll på Tv. Kan det bli bättre? hrmm.. det kanske det kan men jag gillar faktiskt läget just nu.
Mätt och belåten efter god thaimat.
Kommer det att bli utgång ikväll måntro? Har jag lust med det? Är det värt hur jag kommer att må i morgon? Det visar sig.
Kanske läge att tänka ut en partyoutfit...




en lördagmorgon...

sitter i min ensamhet snart redo att ta mig till jobbet. Helgerna är så tysta i huset och utanför på gatan att det blir extra jobbigt att ta sig upp ur sängen. Ikväll blir det fotboll på TV, vi laddar inför det. Hur ska det gå med halva laget på sjukan? Lycka till!!!

nämen andra bilden på moi denna vecka...


image37

den som får lämna idol är...

Mattias... jaha så var det bara 4 st kvar. Jag har fått en ny idol... Daniel Karlsson. Danny K, visade sig faktiskt att vi har en gammal skiva med just Danny K här hemma och det är alltså Daniel Karlsson. Mycket bra skiva bör tilläggas.

 visst påminner de om varandra en aning...

image36
 

idol 2007...

fokus på idol... jag har en ny idol, Daniel Karlsson, Danny K...
Nu ska vi se vem som åker ut???

YES!!!

jag klarade det... Nu är jag på språng, spinning, lite styrka och sedan en avkopplande bastu väntar... kan det bli en bättre start på en fredag? Ciao...

nu kommer dagens sista...

En trött sambo kom hem efter en dags hårt arbete. Han kammade hem massor med pluspoäng då han hade med sig ett greenmål från Max med sig. Nu kommer jag att sova sött och vara väl förberedd till spinningpasset kl 06.45 i morgon bitti.
God natt

11.14km...

...så långt kom jag på min runda idag. Bra jobbat, se så skönt det känns nu...

I morgon är det fredag igen, är det bara måndagar och fredagar nu för tiden? Nu börjar jag känna av att julen närmar sig, många butiker har redan börjat med sina julskyltningar, tröttnar man inte fort då? Jag får en sådan härlig känsla runt jul då många fönster(butiksfönster) blir så där härligt juliga, glittriga, krispiga kristalliga. Jag vill inte att den känslan ska övergå till någon slags "jaha men ska de aldrig visa något annat" känsla.
Snart är Du här, Du härliga December...



klara färdiga gå...

Nu ska jag ut och springa... kom inte och säg sedan att jag inte har gjort det...


nyårsplanering...

Planerna inför Nyår är i full gång.
Blåsan är redan inköpt men söker inspiration till att styla den...

Vi ska sy och vi ska klippa, ska vi göra, ska vi tippa
För den stora galakvällen,
så ska vi sy modellen...

         
image35

torsdag...

en härligt lyxig torsdagmorgon. Ledig!
Igår slog tröttheten till på riktigt, så trött att jag ställde in en förmodligen supertrevlig kväll med bästa E och massor med trevliga människor. Synd för mig...

Ute är det krispigt kallt, gillar det om vädret i övrigt är vackert annars är den här tiden min värsta fiende, fryslort som jag är. Fjällräven sköter sitt jobb exemplariskt men förlåt min älskade, Du är inte så chic. Jag önskar mig en varm snygg kappa/jacka/rock. Jakten fortsätter...

Min kära Mamma har börjat sticka och jag känner min Mamma väl, hon gör alltså inget annat nu. Snälla Mamma, jag önskar mig ett par stickade raggsockar med spets att värma mig med...

Bild: www.maud.prettyposies.com


fransigt...

Jag missade fotbollsgalan igår, hade en supermysig middag istället. Läste på  aftonbladet.se att Karolina Skande hyllade Jessicas klädbyten medan Camilla Thulin inte var lika upphetsad. Jag gillar fransklänningen i skinn, är den möjligtvis från Zara? Jag provade en sådan på Zara i Dubai, en dröm men insåg att användnigsområderna skulle vara få. Sedan håller jag med Thulinskan, fodralen känns inte direkt unika men gala var det.
En annan goding är den svindyra från Fendi...
image33

snön kom i år igen...

Så kom snön till Stockholm och trafiken står fullkomligt stilla.. Konstigt, jag som trodde att det inte skulle snöa i år...

Slutade lite tidigare idag så jag tog mig en prommis men jag gav upp vid Slussen, då hade jag svalt så mycket snö i motvind att det fick räcka. Väl hemma upptäckte jag att pilates-dvd´n hade kommit. Av med dunjacka och på med mysisar. Nu ska det pilatas..

Jag letar fuskpäls, var kan jag hitta en perfekt som inte är så kort?
Nåväl, jag hittar den säkert.. Detta skulle inte heller vara helt fel..

image31

träning och ljuvlig saltskrubb...

Jag känner mig riktigt nöjd med dagen so far. Träningen gick bra men segheten finns där. Piggare blir jag av en lång dusch och min absoluta favorit i hudvårdsproduktdjungeln, Saltskrubb från Lisen Organics, ljuvlig citrondoft och en skrubb som verkligen river, oljan lämnar efter sig en hud len som en barnrumpa. Jag rekommenderar.
Nu väntar en mysig middag med trevligt sällskap. Hemma blir det grabbigt värre, fotbollsgala, bärs och Tacos. Hoppas, hoppas, hoppas att Zlatan får guldbollen i år.


image30

uppe med tuppen...

Havregrynsgröt och Rix morronzoo tillsammans med J, är det inte härligt. Vad som bör tilläggas är att klockan är 06.50.
Idag är det kort arbetsdag. Efter jobbet väntar löpning, pilates och en avkopplande bastu.
Kvällen bjuder på en mysig middag...
Slänger faktiskt in en bild på min mundering dagen till ära...


image29

kvällsmat och något spännande...

Kvällsmaten idag bestod av lassange(ett eller två s?) mmm mycket gott, bra gjort av mig, blir tom. matlåda till oss båda i morgon. Nu ska jag ta en lång dusch för att sedan njuta av några timmars sömn.
Det är någonting som är spännande, något jag inte riktigt vågar tro på att det är sant... Vad kan det vara?
God Natt...

just det en lista...

Kom precis på att en lista vore på sin plats...  önskelista...

Bodybutter fr. Victoria´s secret
Fuskpäls
Kuverväska, lite större format
Armband
Pilatesmatta
Nyårsfina pumps
it-väskan (jag ger aldrig upp)

vår 2008...

Den som väntar på något gott... brukar ju heta så.. Jobbigt när det är November och vårens härligheter kitlar så där vansinnigt retsamt redan nu...
STELLA MCCARTNEY vår 2008.. fluffigt, sött, romantiskt, ljuvt och så snyggt...
bilder tagna från style.com

image22  image23image26             image27


fader Abraham...

Idag är det Pappas dag... Grattis Pappa!!
(jag har inte ringt ännu men jag ska...)

Brrrr va det är kallt ute, vill nästan inte gå ut mer på ett par månader, tänk att det ska vara så här, 4 månader till minst... Fjällräven är min allra bästa vän.
Löpardojjorna står vänligt väntandes på skohyllan och vill bli rastade men Matte är inte riktigt på språng.
Kanske en bio skulle värma i kylan, Mr Å. vad säger du om det?

Stooor kram till min Pappa


en god morgon...

Kaffe, Guds gåva till människan. Är det någon annan som inte kan skriva under på det?  Jag älskar kaffe.
Nu är jag pigg som en piggelin och ska snart bege mig till jobbet.
En fika med lovely E väntar after work sen åker löpardojjorna på, kom igen.



                                               
                                                                          

datanörd...

Jag tror att jag har gått och blivit datanörd. Ikväll har jag lärt mig massor. Hur man gör om en blogg tex. Det är mycket med det där, koder hit och dit. HTML-koder tror jag visst att det heter.
Nu är jag så trött att ögonen står åt alla håll. Roligt har det varit iaf.
Observera mitt val av färg här och där...

lyxfällan nästa...

Vintern närmar sig med stormsteg, så också alla fester, nåja så många är de kanske inte men de jag ska få äran att gå på.
Blåsan till nyår är kirrad men det som står på önskelistan är en bra fuskpäls, en flådig kuvertväska, ett lyxigt armband och ett par skyhöga klackar.

Om jag hade några tusingar över kanske, eller njae kanske inte ens då, en fuskpäls bärs kasnke inte så ofta, inte av mig iaf. men visst är den tjusig... var den kommer ifrån? 
Juicy Couture...


image20

fyra nyanser av gredelint...

Allt vackert är vitt, allt vitt är vackert... Det är vad jag anser. Jag mår bra av vitt. Ett vitt hem ger värme, ljus och rymd.
Denna höst har jag genomgått en förvandling eller snarare vidgat mina vyer, mitt hem har fått en liten färgläggning.
Lila är en färg som känns väldigt upphausad den här hösten men jag är in love. Lila på kläder, lila på nagellack och lila i mitt hem...

image19

snabbmakaroner och falukorv...

Ledig dag, betyder långfrukost, hitta på något skoj och mysig kvällsmiddag. Långfrukost blev det, storstädning stod för det skojiga och mysmiddagen blev snabbmakaroner och falukorv.
En fika på Ulriksdals slott tänkte vi skulle vara en mysig lördagsaktivitet men väl där så var det stängt, dålig info på deras hemsida. Vi åkte istället runt i bilen och beskådade vår vackra huvudstad. En sväng ut på Lidingö, kanske vi skulle ha ett hus? Nja, måste ruska fram 10 mille först, men fina var de, husen alltså...

pilates...

När jag för några veckor sedan var i Dubai blev jag lite förtjust i Pilates. Jag kan absolut inte utföra det korrekt ännu men jag tror att det kan bli ett avkopplande komplement till min övriga träning. Tack L för din introduktion..
Nu har jag skickat efter en DVD, mitt mål är att varje morgon innan frukost utföra 20 minuter Pilates, hur det går? Det får vi se...


ett hjärtans inbjudningskort...

När jag öppnade dörren idag hade min kära lagt min post på bänken, i vanlig ordning. Idag var det inte den gamla vanliga posten som låg där, Fortum, Telia bla. bla... Nej idag låg där ett handskrivet litet kuvert, skrivet med silverpenna. Ganska så snabt kunde jag lista ut vem som skrivit det, jag känner till mina vänners handstil, idag var det från S. Brölopp, jihooo nu ska vi få gå på bröllop.. Öppnar brevet förväntansfullt, självaste kortet är ljuvligt med små fastklistrade hjärtan och där står... "Välkommen på inflyttningsfest hemma hos S&M"...
Jihoo säger jag igen, för det ska verkligen bli superkul men vilka luringar...
God natt

trött, tröttare, tröttast...

Nu är det inte långt kvar till kroppen ska få sin väl värda nattsömn. Morgonens härliga promenad till jobbet gjorde susen, känslan har suttit kvar hela dagen. I morgon är det fredag vilket innebär Idol och mys.
Detta är nog det mest meningslösa inlägg jag skrivit..
God natt Ni mina kära...


en härlig känsla...

Underbar morgon.. En kopp, eller två koppar kaffe, smörgås och en dator att plinka på är inte det fantastiskt?
Jag känner en härlig känsla i kroppen och kan inte riktigt komma på vad det är. Jag känner inspirationsflöde och vill göra något kreativt, vilken tur att jag ska skylta om idag..
Jag känner mig även inspirerad till träning som jag annars inte gör i denna månad. Målet med träningen nu är SthlmMarathon. Nu gäller det att grundträna. E och M säger att jag måste ta i mer nästa gång, jag ska nog visa dom. Hehe...

Nej nu ska jag ta en prommis till jobbet.. Tjing


det vankas partaj...

På lördag kommer ljuva A och hälsar på. Inflyttningsfest står på schemat.
Jag skulle gärna vilja ha detta på mig. Kjolen finns i garderoben men inte de andra små detaljerna, de som faktiskt gör hela outfitten, jag får försöka fillura ut något som liknar..

image18

äntligen...

Nu har han kommit hem.. Han med stort H... Mysigt är det och allt blir sig likt igen, som det ska vara, glass till frukost, TV´n i v-rummet står på likaså den i sovrummet, datorn används flitigt och radion spelar Magnus Uggla.. men jag älskar det, trodde aldrig att jag skulle säga det men det är det här jag saknar när Han inte är hemma...
Nu ska vi till Biltema och jag måste säga att jag längtar dit...
Ha en bra dag...

en kopp te...

En mörk höstkväll förmodligen den kallaste också kan inget vara bättre än en mysig fika hemma hos goa E.
Blockljus och skenet från denna trevliga maskin, datorn alltså får mig att orka denna dagen ut.
Detta blev en riktig tjejkväll med snacket, myset och sovaövergrejen... hrm.. hur lät det där..? God natt alla trötta...

RSS 2.0