ett gäng godbitar...

sukta efter lyxiga ting går bra i väntan på att tvätten ska bli klar...



kappa Juicy Couture
pjucks Miu Miu
liten väska YSL
klänning Balmain


en ganska bra torsdag...

än så länge...

jag tillåter mig faktiskt att inte vara på topp just nu punkt. Att hela tiden stressa över att det ska kännas så himla mysigt och pressa fram possitivt tänkande, nej det gör faktiskt inte saken bättre, för mig. Nu är jag i en pessiperiod och jag tillåter mig att vara där. Snart är jag på banan igen. Det får helt enkelt ta sin tid.

Ikväll vankas partaj och det tror jag blir roligt. Partaj på jobbet i butiken för våra underbara kunder. Klänningen jag fått hänger på en galge och klackarna står nedanför. Håret ska lockas och sminket kletas på, härligt ytligt.


julen är här... på min gata eller hemma hos mig...

japp!! jag har tryckt in en av mina julskivor och njuter samtidigt som jag tankar in inspiration från datorn.

Idag är det skyltningsdax igen och nu är det festtema som gäller. I morgon kör vi fest i butiken och då ska det glittra ordentligt. Det ska nog gå bättre den här gången, alltid lättare att jobba på festtema.

återkommer...

en nykomling...

Äntligen har vi en myshörna i hemmet. Min kära som för övrigt bytt arbetsområde och har därmed nära till IKEA kommer titt som tätt hem med saker därifrån. Jag är glad som slipper springa där, har faktiskt tröttnat.

Den här mysiga gungfåtöljen kom han hem med i veckan. Även den lilla tidningskorgen i skinn är en nykomling.


min skinnkjol...

Acne har en snygg skinnkjol med i sin kollektion för hösten vilken tur att jag har en snarlik sedan två år tillbaka. Det blir till att plocka fram den och börja matcha ihop den på olika sätt...


LQIST...

här kommer de fantastiska klänningarna jag fastnade för. Den gröna och den grå är av mjuk collagekvalitet, de andra i satin. Butiken på Bondegatan är så där härligt södrig och i den står dessutom stans snyggaste soffa. Den som hittar hit och ser detta, ta en sväng förbi vettja.


bilder lqist.com

göra om göra rätt...

Har precis kommit hem från jobbet. Onsdag betyder omskyltning! Idag struntade jag i dockorna och tänkte att lite ny färg på podiet skulle vara fint. Som tur var har vi varit två.
Vi valde vit färg till fodret runt fönstret och brunsvart till själva podiet.

Vi tvättade av allt och började måla det som skulle vara vitt... det lilla podiet blev brunsvart eller förlåt, brunlila, eller bajsbrun om man får säga så. Allt annat än fint.

Vad gör vi?

Efter ett hysteriskt skrattanfall började vi skrubba bort färgen, japp det gjorde vi. Och nu är allt vitt, härligt underbart vitt.

Godnatt!!!

en runda på söder...

slutade lite tidigare igår och kände för en lite promenad. Regnet ösade ner men jag trotsade. Jag strosade runt på bla Bondegatan. Den gatan bjuder på ett stort utbud av secondhand men också roliga butiker som Tjallamalla och LQIST.
Det var så mysigt att kika in i dessa butiker, känna och klämma på gobitar. Provade en fantastisk kappa från Ida Sjöstedt men den fick stanna kvar på sin galge, kanske kan hitta en snarlik på secondhand. LQIST är ett roligt märke som för mig är helt nytt. Fantastiska klänningar till bra priser. Jag vill ha!!!

I morgon, en ledig dag då ska jag ta en annan gata...

inspirationsklipp...

en rolig outfit skulle detta vara, gillar clutchen från Marc Jacobs. Vem vill inte ha en bil på väskan?
De knähöga stövlarna är tydligen också tillbaka, vill minnas att sist jag såg dem var på en snygg tjej med ett aningen billigt jobb i en fantastisk tjejfilm. Börjar så smått gilla dem igen stylade på rätt sätt.

Gräva i garderoben efter något snarlikt, japp!

jeans: rich&skinny
T-shirt: buddhist punk
kavaj: topshop
stövlar: topshop
clutch: Marc Jacobs

habegär...

attans vilket habegär jag fick på dessa pjäser just precis nu!!!
Ska jag slå till eller???

REGAL Studded Platform Sandal


bild från TopShop


Kate Moss...

Hon må vara uttjatad men jag måste ännu en gång hylla denna snygga människa. Gång på gång dyker det upp bilder på henne och jag blir tokinspirerad.
Bli inte förvånad om det dyker upp en kopia på en fest nära dig.

...därför hoppar jag i min mysiga velourklänning från Odd Molly och trasiga jeans samt gummistövlar och täckjacka från Fjällräven, mer Kate kan det väl inte bli = /

Ha en bra dag...


vasaloppspanik...

Shit!!!
Jag ska åka Vasaloppet om ca 3 månader, vad håller jag på med? Jag har inte ens börjat.......


......äta blåbärssoppa för att veta om min mage tål den...

ooops...

...kom på att ett hejdundrande partaj väntar... någon eller några ska ju fylla 50

stundande fester...

Vi går mot juletider även om det är ett tag kvar. En liten blick framåt bara, en liten. Säger hon som ska lära sig vara här och nu ; )

Nån fest ska man väl få gå på och vad skulle inte passa bättre denna outfit


skinntights: Les Chiffoniers
linne: Mint Jodi Arnold
pumps: Top Shop
ring: Roberto Cavalli

RSS 2.0