rensat, packat, tradera...

Såååå skönt när man får tråkiga saker gjorda, sånt som bara måste göras. Nu har jag packat 3 st kartonger med bara kläder som inte kan användas pga en växande mage. Inte mindre än 16 plagg utlagda på tradera och en påse som ska slängas, var man nu slänger kläder?
Yes Yes Yes!!!
Nu ska jag slå på en dvd med Yoga, får se om det är något för mig. Om inte annat så är det bra att lära sig andas rätt inför... just det... det som komma skall.

Får inte glömma att nämna det som jag tror kommer att lösa en hel del problem i familjen J/Å. Arkiveringsbox från Granit. Alla dessa papper som ska sättas in i pärmar men som aldrig kommer längre än till den konstant växande "högen". Här är den, en egen flik och det är bara att stoppa ner.





leopard...

Jag körde på djurtema idag med en skön kofta i leopardmönster.

Har träffat E idag som var fin i benvit romantisk klänning till en svart skinnjacka, mycket snyggt.



170 dagar...

sååå långt kvar men sååå spännande...


banankartonger nästa...

Ja, då var det dags igen då. Känns som vi har gjort det förr. Flytta alltså. Nu är det klart. Vår älskade lägenhet är såld och nya äventyr väntar. Eftersom den lägenhet vi köpt ännu inte är färdigbygd så blir det ett glapp på 2½ månad där vi står bostadslösa. Vad gör man åt det? Jo vi hyr in oss i ett lägenhetshotell mittemot huset vi ska flytta in i så att vi kan följa bygget på nära håll. Inga fuskbyggare ska komma undan.

Det känns skönt att vi tagit beslutet att flytta men jag jag måste erkänna att det känns lite sorgligt att lämna denna lägenhet som jag tycker väldigt mycket om. Men! alltid spännande med förändring.


höstskor?

Vad ska väremamina fötter i höst? Alltid lika svårt tycker jag att hitta de där perfekta paret. Vill gärna ha ett par Dr. Martins men också ett par lårhöga stövlar. Sen skulle det sitta fint med ett par fina stövletter med en liten klack och såklart står ett par pistols högt på önskelistan också. Jo och ett par röda Converse. Undrar om skogarderoben skulle kännas komplett om detta fanns att hitta hemma hos mig? Förmodligen inte, något skulle ändå fattas.

Dessa tycker jag är väldigt fina och skulle kunna vara det perfekta paret inför hösten 2009, från Vagabond.


fullt upp...

Har precis kommit hem från en supergod tacosmiddag hos familjen Å/H. Proppmätt stirrar jag nu på min putande mage, den känns rätt så stor nu men av andra anledningar än tacosen såklart.
Jag tycker att jag kan känna små fjärilsfladdrande rörelser där inne som är svåra att förklara. Spännande.

Herrn ligger på spikmatta och jag sitter och  tittar på min egen mage, nä men det är mycket nu...

God natt gott folk =)



go natt...

imorgon startar en budgivning och Vi är spända på vad som ska hända...


höstmys...

jag fick till en mysig outfit i dag, bekvämlighet prioriteras just nu...



middagsfikat satt fint kan tilläggas =)




beslutet...

Jag bestämmer mig för att fortsätta knappra på tangenterna för denna blogg. Det är ett roligt sätt att få tankar och händelser på print.
Det är ett enkelt sätt att låta mina nära och kära som inte bor i samma stad att ta del av min vardag.
Jag tycker också att det ger mig själv inspiration att skriva och samla bilder här så att jag enkelt kan gå tillbaka och se vad jag ansett varit intressant nog att dela med mig av.

Nya friska tag mot en fin höst som för mig bara känns spännande...



beslut...

jag har bestämt mig...

RSS 2.0